23.2.19

Συναγερμός ! Έχουν εγκλωβιστεί δυο οικογένειες στην Πάρνηθα

 ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
 
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τραβήξουν τα δύο αυτοκίνητα

Δύο οικογένειες εγκλωβίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου μέσα στα ακινητοποιημένα -λόγω του χιονιού- αυτοκίνητά τους στην Πάρνηθα, κοντά στο καταφύγιο της περιοχής Φλαμπούρι.
Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες και ένα εκχιονιστικό, και ξεκίνησε επιχείρηση με σκοπό να απεγκλωβίσει τα συνολικά οκτώ άτομα (από 4 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο) και να τα απομακρύνει με ασφάλεια από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Τελικά, η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος, καθώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τραβήξουν τα δύο αυτοκίνητα από τον χωματόδρομο που βρίσκονταν και να τα οδηγήσουν σε δρόμο με άσφαλτο, συνοδεύοντάς τα στη συνέχεια για αποφυγή περαιτέρω περιπετειών.
Σημειώνεται ότι οι εγκλωβισμένοι είχαν τηλεφωνήσει στην Πυροσβεστική στις 18:49 μετά το απόγευμα, καλώντας προς βοήθεια.

 Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές καθώς έχουν εγκλωβιστεί στην Πάρνηθα δυο οικογένειες και συνολικά οκτώ άτομα. Οι δυο οικογένειες έχουν εγκλωβιστεί κοντά στο καταφύγιο Φλαμπούρι. Παρά το γεγονός οτι έχουν 4Χ4 αυτοκίνητα δεν μπορούν να φύγουν από το σημείο λόγω του πυκνού χιονιού. Έχει στηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.
Οι δυο οικογένειες έχουν αποκλειστεί κοντά στο καταφύγιο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα και ήδη έχει στηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.
Στην Πάρνηθα ανέβηκαν με δυο αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά λόγω της έντονης χιονόπτωσης δεν μπορούν να φύγουν από το σημείο με αποτέλεσμα να αναζητήσουν βοήθεια για να μπορέσουν να φύγουν από το σημείο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου