22.2.19

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Σάββατο, με λαϊκά στην πλατεία

Στην Κεντρική πλατεία συνεχίζονται κι αυτό το Σάββατο (23 Φεβρουαρίου), οι εκδηλώσεις του Καλαματιανού Καρναβαλιού.  Στις 7μμ ο ερμηνευτής Δημήτρης Καραδήμος θα ταξιδέψει το κοινό σε λαϊκά μονοπάτια.
Παράλληλα συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (2 Μαρτίου), θα γίνει το πάρτι του Καρναβαλιού στο ξενοδοχείο Elite, με DJ τους Petros Bratakos & friends.
Στις 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από τα «Ουζάκια» και θα καταλήξει στο Ιστορικό Κέντρο. Θα την παρουσιάσουν η Φωτεινή Ψυχίδου και η Άστρη Μαυρέα, με guest το Σωτήρη Γεωργούντζο.
Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, με τη μεγάλη του παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει από το κτήριο της Φιλαρμονικής και θα καταλήξει στην κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου. Την παρουσίαση έχει αναλάβει και φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους Onirama.
Τα παιχνίδια του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα κορυφωθούν τις τελευταίες ημέρες της διενέργειάς του, με το μεγάλο τελικό την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στην Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου.
Σημειώνεται πως οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Καλαμάτας περιλαμβάνουν δράσεις στην πόλη και τις γειτονιές της, καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες, όπως και το δρώμενο «ευετηρίας» στη Νέδουσα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου