23.2.19

Η κακοκαιρία έφερε αναβολές

Κλειστοί δρόμοι κλειστά και τα γήπεδα. Ιδιαίτερα όσα βρίσκονται από Αθήνα και προς τα Βόρεια.  
Η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό που έχει οριστεί να ξεκινήσει τις 4μμ δεν φαίνεται πως θα μπορέσει να γίνει. Λόγω της κακοκαιρίας, πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της Λίγκας ν’ αναβάλουν το ματς. Επίσης, σοβαρά προβλήματα επίσης υπάρχουν και με την ηλεκτροδότηση, καθώς είναι δύσκολο να διορθωθούν οι βλάβες.
Από τα ξημερώματα υπάρχει έντονη χιονόπτωση και στη Θεσσαλονίκη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτησή της στο instagram, παρουσίασε την εικόνα που είχε το γήπεδο της Τούμπας, στο οποίο θα έκαναν προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη (19:30).
Ο ένας μετά τον άλλον αναβάλλονται οι αγώνες της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου. Αιτία είναι το μετεωρολογικό δελτίο και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε μέρη που έχουν θάλασσα. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι λόγω των προβλέψεων της Ε.Μ.Υ. για ακραία καιρικά φαινόμενα στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου αποφάσισε την αναβολή της 18ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ εθνικής (θα γίνει στις 3/3). Επίσης αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Ερμιονίδας στην Κεφαλλονιά με αντίπαλο την ΑΟ Εικοσιμίας (μετατέθηκε για τις 9 Μαρτίου).
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αναβολές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου