22.2.19

Κλαίει τα λεφτά του ...Έχασε 26.000 ευρώ έμπορος στο Αίγιο

Κλαίει τα λεφτά του. Ποσό 26.000 ευρώ (και μάλιστα μετρητά) πλήρωσε  επιχειρηματίας στο Αίγιο προκειμένου να προμηθευτεί… «φθηνά» ποτά από μεσάζοντες. Μόνο που δεν τα παρέλαβε ποτέ.
Τον περασμένο Ιούλιο τρείς Ρομά (32,33 και 29 ετών), έπεισαν επιχειρηματία κάβας ποτών σε περιοχή έξω από την πόλη του Αιγίου  και τον υπάλληλο του, πως μπορούν να τους εξασφαλίσουν από κάβα στα Μέγαρα εμπόρευμα σε οικονομικότερη τιμή από αυτή της αγοράς.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ Πάτρας ο ιδιοκτήτης όχι μόνο πείστηκε, αλλά  και τους κατέβαλε μετρητά το ποσό για την υποτιθέμενη αγορά η οποία και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας όπου κατέφυγε ο επιχειρηματίας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών. Όπως προέκυψε και οι τρείς έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για ληστείες, κλοπές και απάτες. Ο ένας,  ο  33χρονος αποδείχτηκε γνώριμος, από τη συμμετοχή του σε σπείρα  για κλοπές με μεγάλα χρηματικά ποσά στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.
Σε βάρος των δραστών  σχηματίστηκε ήδη δικογραφία και οδηγούνται στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου