23.9.09

Λαμία: Ξεκινά σήμερα η 1η Αgrotech 6


Με τη συμμετοχή πληθώρας εταιριών γεωργικών μηχανημάτων και προϊόντα-εκθέματα από 19 χώρες, ξεκινά μεθαύριο στη Λαμία η 1η Πανελλήνια Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων AGROTECH, που διοργανώνουν από κοινού η Helexpo και η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Στόχος της έκθεσης, που φέρει βασικό σύνθημα το «Γέννημα Θρέμμα ... Αγροτική», είναι να προβάλει τα προϊόντα της ελληνικής και της παγκόσμιας παραγωγής, να ενημερώσει για τις εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και να γίνει σημείο εμπορικών επαφών, τόσο για τους εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες, όσο και για το ευρύ κοινό.Ξένοι εκθέτες

θα υπάρχουν, μέσω των αντιπροσώπων τους στην Ελλάδα, από την Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Κορέα, Βρετανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Σερβία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και Φινλανδία.
Επίσης, συμμετέχουν οι ακόλουθοι Σύνδεσμοι, Οργανισμοί, φορείς και υπηρεσίες: Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδας, Σύνδεσμος Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων Μηχανημάτων, Ομοσπονδία Ενώσεων Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας, Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων Α-CERT, Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Φθιώτιδας, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λαμίας, Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου