26.9.09

Νάντια Γιαννακοπούλου – Αέρας νίκης και στους Γαργαλιάνους !!


Ομιλία στους Γαργαλιάνους πραγματοποίησε την Πέμπτη η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, στην οποία και κάλεσε τους πολίτες να αγωνισθούν για νίκη του Κινήματος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα η κ. Γιαννακοπούλου είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη σημερινή σας παρουσία. Είναι μεγάλη η χαρά να βλέπω όλους εσάς εδώ.
Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε να συνεχίσω τον αγώνα μου. Τον αγώνα για νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Και σας λέω ότι αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσουμε μαζί!

Γιατί είναι αγώνας για την Ελλάδα, αγώνας για τη Μεσσηνία, για τη Δημοκρατία, αγώνας για την Πρόοδο και τους πολίτες».Η κ. Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε διεξοδικά στις προτεραιότητες που πρέπει να έχει ο Νομός Μεσσηνίας τα επόμενα χρόνια ενώ όσον αφορά την περιοχή των Γαργαλιάνων ειδικότερα, μίλησε για τα αγροτικά αλλά και τα θέματα του τουρισμού ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη για βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου, ένα θέμα που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τους κατοίκους.Η κ. Γιαννακοπούλου το πρωί του Σαββάτου θα περιοδεύσει στην πόλη της Καλαμάτας ενώ το βράδυ θα επισκεφτεί χωριά του δήμου Αρφαρών.
Αύριο Κυριακή 27 Σεπτέμβρη η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου θα μιλήσει στο Κοπανάκι στις 10.30 το πρωί στην αγορά Κοπανακίου και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Πύλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου