26.9.09

Νάντια Γιαννακοπούλου στην Μεσσήνη - Να στηρίξουμε τους αγρότες και τους μικρομεσαίους


Στη Μεσσήνη -τον τόπο καταγωγής της- μίλησε το βράδυ της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ανέπτυξε τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη τετραετία. Η κ. Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε εκτενώς στο αγροτικό ζήτημα και ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ γι΄αυτό. Αναφέρθηκε ειδικότερα στα μεσσηνιακά προιόντα όπως το ελαιόλαδο,τα σύκα, τη σταφίδα, τη πατάτα και τα πρώιμα κηπευτικά και διαβεβαίωσε τους αγρότες

ότι η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου θα στηρίξει τους αγρότες και τα προιοντα τους. Η κ.Γιαννακοπούλου έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στην αναθέρμανση της αγοράς η οποία κρίνεται απαραίτητη για να βγει η Ελλάδα από την κρίση και αναφέρθηκε στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες τα τελευταία χρόνια στενάζουν από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του Κ.Καραμανλή. "Για εμάς το να τονώσουμε την αγορά, το να αυξήσουμε τη ζήτηση είναι πολιτική απόφαση. Και κάτι τέτοιο δε γίνεται με πάγωμα μισθών και συντάξεων όπως εξαγγέλει η Νέα Δημοκρατία" ήταν τα λόγια της κ. Γιαννακοπούλου.
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκλεισε την ομιλία της καλώντας τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, να δώσουν τη μάχη για νίκη του Κινήματος και του Γιώργου Παπανδρέου μέχρι την τελευταία μέρα. Πιο συγκεκριμένα είπε: "Να πούμε στους πολίτες τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Και φυσικά να τους πούμε και πώς θα το κάνουμε. Χωρίς να είμαστε υπερφίαλοι πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι η νέα διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των πολλών, ότι η νέα διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αλλάξει πορεία η πατρίδα μας. Ότι η κυβέρνηση για εμάς δε θα είναι λάφυρο, αλλά εργαλείο για να κάνουμε τις ζωές όλων των πολιτών καλύτερες".

Η κυρία Γιαννακοπούλου το πρωί της Κυριακής (10.30πμ) θα μιλήσει στο Κοπανάκι, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία της Πύλουστις 8μ.μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου