23.10.10

Μικρός "παράδεισος" ….ηδονής !!

Καραβάνια Γάλλων φθάνουν στο Λα Χονκέρε !!
Στο Λα Χονκέρε, μία μικρή πόλη της ισπανικής Καταλονίας, άνοιξε ο πιο μεγάλος οίκος ανοχής στην Ευρώπη. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Γαλλίας.
Ο "Παράδεισος", που παρουσιάζεται ως ο πιο μεγάλος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, άνοιξε χθες Πέμπτη βράδυ στην Λα Χονκέρε, μία μικρή πόλη της ισπανικής Καταλονίας, η οποία είναι ήδη διάσημη για τον σεξοτουρισμό της, ιδιαίτερα προς τους Γάλλους γείτονές της.
Αρκετοί Γάλλοι κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς την Χονκέρα, η οποία βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από την γαλλική πόλη Περπινιάν. Εκεί ανοίγουν τις πύλες του Παραδείσου, όπου εργάζονται περίπου εκατό πόρνες, κυρίως από την Ρουμανία.
Κι αυτό διότι στη Γαλλία η πορνεία δεν επιτρέπεται παντού με αποτέλεσμα... οι γείτονες να σπεύδουν καραβάνια στην Ισπανία ώστε να απολαύσουν τις υπηρεσίες των όμορφων κοριτσιών.
Ο δήμαρχος της Λα Χονκέρα, Χορδί Τσαμπέθας,
είχε προσπαθήσει να αποτρέψει την δημιουργία του Παραδείσου. Όμως, τι να κάνει ένας δήμαρχος κόντρα στην απόλαυση και έτσι το ισπανικό δικαστήριο αναγκάστηκε να εκδώσει την οικοδομική άδεια.
Στην Λα Χονκέρα, όπου κατοικούν 3.000 άτομα υπάρχουν ακόμη περίπου δώδεκα "puticlubs", όπως λέγονται στην Ισπανία, όπου εργάζονται εκατοντάδες κορίτσια. news247

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου