" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.10.10

Ο βοηθός του…ψηφοφόρου www.helpmevote.gr...!!!

Ο χρήστης επιλέγει την περιφέρεια όπου ψηφίζει και καλείται να απαντήσει σε 30 ερωτήσεις που αφορούν 10 θεματικές ενότητες !!
Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιον θα ψηφίσετε στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές υπάρχει ένας «ηλεκτρονικός σύμβουλος ψήφου» που μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες. Πρόκειται για μια διαδικτυακή εφαρμογή με τον τίτλο «help-mevote» που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού και έχει αξιοποιηθεί από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πολιτικής Έρευνας του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης. Ο χρήστης επιλέγει την περιφέρεια όπου ψηφίζει και καλείται να απαντήσει σε 30 ερωτήσεις που αφορούν 10 θεματικές ενότητες (προστασία πολίτη, οικονομική ανάπτυξη, διαχείριση οικονομικών, μετανάστευση, περιβάλλον/ενέργεια/μεταφορές, εκπαίδευση/υγεία, κοινωνική συνοχή, εθνικά θέματα, σχέσεις με ΕΕ και αλλαγές στο σύστημα διοίκησης/αντιπροσώπευσης).Η διαδραστική εφαρμογή συγκρίνει τις απαντήσεις του με αυτές που έδωσαν ή θα έδιναν οι υποψήφιοι και παρουσιάζει στο τέλος τον βαθμό ταύτισης των απόψεών του με κάθε έναν από αυτούς.Περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.helpmevote.gr...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου