" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.10.10

Σωσίβιο στην αγορά Ι.Χ. !!

Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει τρόπους ενίσχυσης της αγοράς και ένας από αυτούς είναι η μείωση των τελών ταξινόμησης των ΙΧ αυτοκινήτων !!
Την ενίσχυση της αγοράς αυτοκινήτων που έχει πληγεί από την κρίση εξετάζει η κυβέρνηση. Τα ποσοστά των πωλήσεων ΙΧ αυτοκινήτων έχουν πραγματοποιήσει μεγάλη «βουτιά» πάνω από 30% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι. Σωσίβιο στην αγορά Ι.Χ. Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει τρόπους ενίσχυσης της αγοράς και ένας από αυτούς είναι η μείωση των τελών ταξινόμησης των ΙΧ αυτοκινήτων, ιδιαίτερα στα μεσαίου κυβισμού. Η μείωση του φόρου εκτιμάται ότι θα αποτελέσει κίνητρο για περισσότερες αγορές και ότι θα μπει φρένο στα «λουκέτα» που βάζουν η μία μετά την άλλη οι επιχειρήσεις στη συγκεκριμένη αγορά. Οι προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών προκύπτουν και από χθεσινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ηλία Πλασκοβίτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου