" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.10.10

Σπανίζουν οι ασπιρίνες …..λόγω φθήνειας !!

Η ασπιρίνη πωλείται 0,67 ευρώ στη χώρα μας και από 2-5 ευρώ στο εξωτερικό, ακόμη και στη χώρα παραγωγής της, Γερμανία !!
Είδος προς εξαφάνιση από τα φαρμακεία της Μεσσηνίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας θεωρούνται πλέον οι ασπιρίνες. Η τιμή της στη χώρα μας είναι πολύ χαμηλή σε σύγκριση με την τιμή πώλησης στο εξωτερικό, γεγονός που δεν συμφέρει τις φαρμακοβιομηχανίες να διαθέσουν το φάρμακο στην εγχώρια αγορά. Η ασπιρίνη πωλείται 0,67 ευρώ στη χώρα μας και από 2-5 ευρώ στο εξωτερικό, ακόμη και στη χώρα παραγωγής της, Γερμανία. Υπό αυτές τις συνθήκες τα αποθέματα έχουν στερέψει, όπως επίσης και σε μια σειρά άλλων φθηνών φαρμάκων που εξαφανίστηκαν από τα ράφια των φαρμακείων. Σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς «δεν έπρεπε να γίνει ομοιόμορφη πτώση των τιμών, αλλά ανακοστολόγηση της τιμής κάθε φαρμάκου χωριστά, προκειμένου να αποφύγουμε τις ελλείψεις». Κάτι που ήταν στον αρχικό σχεδιασμό του υπουργείου, αλλά δεν τηρήθηκε…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου