18.11.10

Άφησε το σπίτι στην Εκάλη η Τζούλια . Την κτύπησε η κρίση !!

Μάλλον ήρθε η ώρα για καινούργια …τσόντα !
Πληροφορίες του Γιώργου Σφακιανάκη του καλού συναδέλφου τις οποίες όχι μόνο επιβεβαίωσα αλλά διασταύρωσα ανέφεραν ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει...κλονιστεί απο την οικονομική κρίση.
Το κορίτσι ελέω οικονομικής δυσπραγίας υποχρεώθηκε να αφήσει την βίλα που "νοίκιαζε" στην Εκάλη για να εγκατασταθεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Γλυφάδα. Επειδή τυχαίνει να μένω στην περιοχή έχω δει εδώ και πολλές μέρες την ροζ Πόρσε αραγμένη καθημερινά στο παρκινγκ που βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου. Φήμες βέβαια την θέλουν να μην είχε δώσει ούτε ευρώ για το σπίτι στην Εκάλη και πώς όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο του... show off που της είχαν στήσει οι συνεργάτες της. Όπως και να χει το σπίτι είναι πια προς ενοικίαση και η Τζούλια έχει πάρει τα κυβικά της και έχει μετακομίσει προς το παρών στο συγκεκριμένο Ξενοδοχείο. Τι να πω. Ακόμη και οι ιέρειες των ερωτικών ταινιών αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης..
.λέμε τώρα. Επιτρέψτε μου ωστόσο να κρατήσω μια επιφύλαξη. Κι αυτό καθώς έχω ακούσει τόσα πολλά για τις απολαβές της από την συμμετοχή της στην ταινία του Σειρηνάκη, που μου επιτρέπουν να σκεφτώ πώς όλα τα παραπάνω είναι μια προσπάθεια οχύρωσης σε σχέση με τους ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε...ε Τζούλια... gossip-tv

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου