" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.11.10

Το ”ρομπότ του σεξ” για …. κάθε "γούστο" !!

Όπως τόνισε και ο δημιουργός της Ντάγκλας Χάινς, είναι ό,τι καλύτερο ανάμεσα στις απλές και «άψυχες» πλαστικές κούκλες και στον αληθινό σύντροφο με άποψη και… πονοκέφαλο!
Πως θα σας ακουγόταν μια σύντροφος πρόθυμη να ακούσει και να πραγματοποιήσει τα πιο «απαιτητικά» σας βίτσια, έτοιμη να συζητήσει μαζί σας για ποδόσφαιρο και, κυρίως, χωρίς να έχει ουδέποτε απαιτήσεις παρά μόνο την όρεξη να σας ικανοποιεί σεξουαλικά;
Πως είπατε; Δεν υπάρχει;; Κι όμως, υπάρχει! Ή μάλλον δεν «υπάρχει» ακριβώς… γιατί είναι ρομπότ! Όχι βέβαια κανένα "απλό" ρομπότ αλλά το πρώτο ρομπότ του σεξ το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί και σε… πέντε διαφορετικές προσωπικότητες για να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζετε όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και σε επίπεδο προσωπικότητας!
Mε ύψος 1,70 μέτρα και βάρος 54 κιλά, η πρώτη πραγματική μηχανή του σεξ παγκοσμίως, η οποία παρουσιάστηκε σε εμπορική έκθεση στο Λας Bέγκας, διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη και συνθετικό δέρμα που μοιάζει πάρα πολύ με αληθινό!
Οι «κούκλες του Χάινς» (όπως λέμε... οι «Άγγελοι του Τσάρλυ») με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις σας και να γίνουν η «άγρια Γουέντι», η «σαδομαζοχίστρια Σούζαν», η «ώριμη Μάρθα», η «ψυχρή Φάρα» ή η «sexy Ρόξι»! Μη νομίζετε όμως ότι η επιλογή σας εξαντλείται στην επιλογή προσωπικότητας και… διάθεσης! Ο ιδιοκτήτης της (όποιας) σεξοκούκλας
μπορεί να προσαρμόσει και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της, όπως το μέγεθος του στήθους, το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών της για αν την προσαρμόσει στα δικά του πρότυπα και «θέλω»!
Ωραία όλα αυτά, θα αναρωτηθεί κανείς, «αλλά σε τι διαφέρει τόσο πολύ από τις κοινές πλαστικές κούκλες;». Μα όπως είπαμε, πρόκειται για ρομπότ.. που «ναι, μεν, δεν μπορεί να σκουπίσει ή να μαγειρέψει αλλά είναι κανονική σύντροφος. Σε ακούει. Mιλάει. Aισθάνεται το άγγιγμά σου. Kοιμάται!» δηλώνει ο δημιουργός της. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να συνομιλήσει μαζί σας, να καταλάβει το άγγιγμα σας και -με την ευκαιρία- να φτάσει και σε κάνα-δυο… οργασμούς! Και, κυρίως, ταυτίζεται πάντα με τα γούστα σας, ακόμη και στις συζητήσεις: «Aν σου αρέσουν οι Πόρσε, της αρέσουν οι Πόρσε. Aν σου αρέσει η μπάλα, της αρέσει η μπάλα» τονίζει ο κ. Χάινς. Και όχι, μόνο αυτό, αλλά η εταιρεία του δημιουργού του σεξορομπότ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και μια… πρόταση για τις γυναίκες: τον... brutal Ρόκυ, το πρώτο αρσενικό σεξορομπότ το οποίο ευελπιστούν αν είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες! Η τιμή, βέβαια, του σεξορομπότ είναι κάπως αλμυρή: από 7.000 έως 9.000 δολάρια συμπεριλαμβανομένου ενός φορητού υπολογιστή με τον οποίο η «σύντροφος» σας μπορεί να συνδέεται ασύρματα με το Ίντερνετ, ώστε να μπορεί να επιδιορθωθεί και να αναβαθμιστεί! Και αν σας φαίνεται ακριβό, ο κ. Χάινς μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφθείτε. Ο λόγος: «Δίνεις μια φορά τα χρήματα και δε σου «ζητάει» κάθε τρεις και λίγο όπως πιθανόν ένας κανονικός σεξουαλικός σύντροφος» τονίζει! Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου