18.11.10

Σύζυγος …έσπασε στο ξύλο παράνομο ζευγάρι !

Μία 48χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέσα στη μέση του δρόμου από τον άνδρα της που την βρήκε να ερωτοτροπεί με τον εραστή της…
Η ιστορία που δημοσιεύει το iliapress, ξεκινά πριν από λίγους μήνες όταν η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται τα «παραστρατήματα» του άνδρα της. Εκείνος με τη σειρά του δεν φτάνει που την απατούσε, αλλά της το έπαιζε σκληρό καρύδι και την μείωνε τονίζοντάς της «Πας, ξόφλησες, δεν περνάει πια η μπογιά σου. Ενώ οι άλλες...».
Η γυναίκα τότε θίχτηκε, είδε τον εγωισμό της να πέφτει στα τάρταρα και σκέφτηκε να τον εκδικηθεί, να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.
Έτσι έβαλε όλα τα… «μέσα» για να βρει κάποιον που να είναι και πιο ωραίος από τον άντρα της αλλά και… νεότερος!
Ο 5Οχρονος σύζυγος της αγανακτισμένης γυναίκας κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά με τη 48χρονη και είπε να την παρακολουθήσει. Έτσι κρυμμένος έξω από τη δουλεία της γυναίκας του, την είδε να φεύγει, πριν την ώρα της και να μπαίνει βιαστική μέσα σε ένα ΙΧ που την περίμενε. Πλησίασε προσεκτικά για να... βεβαιωθεί και τότε είδε σκηνές που του «ανέβασαν» το αίμα στο κεφάλι….
Έξαλλος, τους τράβηξε έξω από το αμάξι και άρχισε να τους δέρνει ανελέητα. Είδαν κι έπαθαν οι περαστικοί να τους χωρίσουν.
Μετά τον ξυλοδαρμό το παράνομο ζευγάρι, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου για να τον μηνύσει ενώ ο σύζυγος προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο, κοιμήθηκε σε φιλικό του σπίτι.
Επιπλέον σήμερα το πρωί ο άπιστος σύζυγος είδε έξω από τα Δικαστήρια Αμαλιάδας την άπιστη γυναίκα του και δεν άντεξε από τα νεύρα του και τον θυμό του… άρχισε να την δέρνει μπροστά στους περαστικούς. Η γυναίκα του έκανε και δεύτερη μήνυση και ο 50χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. iliapress,

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου