" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

18.11.10

Δημοκρατική Συμμαχία …βάπτισε το κόμμα της η Ντόρα Μπακογιάννη !

Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, το όνομα στο οποίο κατέληξαν η Ντόρα Μπακογιάννη και οι συνεργάτες της για το νέο κόμμα.!
Υπενθυμίζεται ότι τα αποκαλυπτήρια του νέου κόμματος, τα γραφεία του οποίου θα βρίσκονται στη λεωφόρο Συγγρού, έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το κόμμα που αναμένεται να ιδρύσει η Ντόρα Μπακογιάννη την επόμενη Κυριακή, 21 Νοεμβρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί, στο θέατρο Μπάτμινγκτον και αναμένεται να παραβρεθούν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και από όλα το φάσμα του πολιτικού κόσμου. Στο επιτελείο της κας Μπακογιάννη τονίζουν ότι ξεκινά ένα νέο πολιτικό κίνημα και σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η διακήρυξη όσο και η ομιλία της πρώην υπουργού θα δώσουν το στίγμα του νέου πολιτικού εγχειρήματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου