18.2.11

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Η πιπίλα της 2χρονης είχε πέσει στη ρόδα του αυτοκινήτου !!

Ανείπωτη τραγωδία χθες στον Ορχομενό της Βοιωτίας! Ενα αγγελούδι, ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών, βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο παιδικός φίλος του πατέρα του! Σύμφωνα με τους κατοίκους, αλλά και τις διωκτικές αρχές, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι της γιαγιάς της μικρής στον οικισμό Δραγατσούλα, όπου είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά το όχημά του ο φίλος της οικογένειας.
Το πανέμορφο κοριτσάκι με τα μεγάλα εκφραστικά μάτια ήταν μαζί με τα αδελφάκια του, τη μητέρα και τη γιαγιά του και έπαιζε ανέμελο.
Ο 22χρονος γείτονας και φίλος της οικογένειας σταμάτησε με το αγροτικό μάρκας Mitsubishi να μιλήσει με τη μάνα και τη γιαγιά. Μάλιστα, εκτός των άλλων, φέρεται να τους είπε να μην αφήνουν τα παιδιά στον δρόμο γιατί μπορεί να τα χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο. Πριν ξεκινήσει ο 22χρονος ρώτησε τις δύο γυναίκες αν έχουν μαζέψει τα παιδιά που έπαιζαν πίσω από το αυτοκίνητο και αυτές απάντησαν καταφατικά. Καμιά τους δεν είδε το δίχρονο αγγελούδι που προσπαθούσε να πάρει την πιπίλα του που είχε πέσει κάτω από τη ρόδα του συνοδηγού. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Οταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ήταν πλέον αργά. Στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου μεταφέρθηκε το παιδί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου