19.2.11

Σύζυγος Εισαγγελέα… χτύπησε γιο δικηγόρου!...

Μάλιστα το σκηνικό εκτυλίχθηκε μέσα στο γραφείο των καθηγητών, και όπως λέγεται μεταξύ γονέων, έγινε ακριβώς μπροστά στο γραφείο του διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος. Στην αρχή, η γυναίκα έκανε παρατηρήσεις σε πολύ αυστηρό ύφος στο μαθητή αλλά όταν εκείνος άρχισε να... της δίνει απαντήσεις επειδή δεν δεχόταν να τον «κατσαδιάζει» μία ξένη γυναίκα, η ίδια αντέδρασε... σηκώνοντας χέρι σε βάρος του! Και όσο... έπεφταν τα χαστούκια κανείς από τους παρισταμένους δεν αντιδρούσε, ούτε καν μιλούσε για να την υποχρεώσει να σταματήσει... Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι σε σχολείο της Πάτρας και η «πρωταγωνίστρια» του επεισοδίου είναι σύζυγος εισαγγελικού λειτουργού. Όσο για το μαθητή, είναι γιος γυναίκας δικηγόρου της Πάτρας και μαζί με την κόρη του εισαγγελέα πηγαίνει στη δεύτερη τάξη του γυμνασίου.
Αφορμή για όλα όσα συνέβησαν, όπως ειπώθηκε από γονείς που συζητούσαν έκπληκτοι το θέμα του επεισοδίου, στάθηκε ένα άλλο επεισόδιο που είχε προηγηθεί μεταξύ της κόρης του εισαγγελέα και του συμμαθητή της που πηγαίνουν μαζί στην ίδια τάξη. Φαίνεται ότι μεταξύ των δύο υπήρχε από καιρό κόντρα, η οποία «ξέσπασε» προχθές το πρωί όταν τα δύο παιδιά έφθασαν στο σημείο ακόμα και να πιαστούν στα χέρια μέσα στο χώρο του προαυλίου του σχολικού συγκροτήματος!
Μπούκαρε στο γραφείο του διευθυντή
Η μαθήτρια ενημέρωσε αμέσως τη μητέρα της κι εκείνη έφθασε εσπευσμένα στο σχολείο. Και το πρώτο που έκανε ήταν να... μπουκάρει στο γραφείο των καθηγητών και ειδικότερα σ' αυτό του διευθυντή, τον οποίο «κατσάδιασε» πρώτον απ' όλους. Στη συνέχεια απαιτούσε να καλέσει τον μαθητή στο γραφείο του και όταν το παιδί μπήκε μέσα, αντί να του μιλήσει ο διευθυντής, ο οποίος δεν πρόλαβε να αρθρώσει λέξη στην κυριολεξία, δέχθηκε αμέσως τη φραστική επίθεση της μητέρας της συμμαθήτριάς του. Στη συνέχεια ακολούθησαν και τα... χαστούκια, ο μαθητής έβαλε τα κλάματα κι έφυγε τρέχοντας από το γραφείο των καθηγητών. Η μητέρα της μαθήτριας δεν έδωσε εξηγήσεις σε κανέναν και αποχώρησε. Όμως η υπόθεση μάλλον δεν θα μείνει εκεί, αφού μετά το περιστατικό έξαλλη έγινε η μάνα του αγοριού, η οποία δικηγορεί στην Πάτρα. Ίσως λοιπόν να έχουμε εξελίξεις πολύ σύντομα...
www.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου