17.2.11

ΚΑΙΡΟΣ - Έρχεται βροχή ,έρχεται μπόρα άντε και λίγο χιόνι !!

Τα… δόντια του θα δείξει ο καιρός από αύριο καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνική επικράτειας με τα βόρεια ορεινά να.. στρώνουν και πάλι «λευκό χαλί», ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν και τα 7 μποφόρ.
Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη συμπρωτεύουσα αναμένονται πιο πυκνές νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ και η το θερμόμετρο θα «δείξει» από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και τοπικές βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Ανάλογο θα είναι το σκηνικό και για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο όπου όμως οι άνεμοι θα αγγίξουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται νεφώδης με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς κελσίου (στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις και νότιοι άνεμοι εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος και αργότερα το απόγευμα νεφώδης με τοπικές βροχές. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 18 βαθμούς (στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου