19.2.11

Η Τζούλια,το 666 και οι μαύροι καβαλάρηδες!

Από το www.infoblog.gr
Εδω και δύο βδομάδες περίπου,έχει βγει και το δεύτερο dvd της Τζούλιας.Αυτή την φορά,δεν της έφτανε ένας παρτενέρ,αλλά αποφάσισε να βρει και δύο αγοράκια περίεργα,όπως λέει και η ίδια στην «ταινία»,οι οποίοι είναι δύο μαύροι. Πάντως,το να βλέπεις μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες να κάνει σεξ,σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα ευχάριστο θέαμα.Από’κεί και πέρα όμως,το να είναι επιτυχημένη μια ταινία με περιεχόμενο από σκληρό πορνό,ή το να πούμε πως η ξανθιά σεξοβόμβα,έχει γίνει μία μεγάλη πορνοστάρ και πως η καινούρια της ροζ ταινία,είναι υπερπαραγωγή,απέχει παρασάγκας!Έχει δρόμο ακόμα η Τζούλια με τον Σειρηνάκη για όλα αυτά.
Εμείς πάντως,πριν σας δείξουμε κάποιες φωτό, θα ασχοληθούμε με δύο πράγματα που μας έκαναν μεγάλη εντύπωση και τα οποία,έχουν αποσιωπηθεί κάπως.
Ας αρχίσουμε με το πρώτο. Μόλις ξεκινάει το dvd,βλέπουμε την Τζούλια να κυκλοφορεί γυμνή με μία μαύρη περούκα,ώστε να μην αναγνωριστεί,στους δρόμους της Βούλας!!!Σίγουρα,πολύ πρωτότυπη ιδέα,αλλά δεν νομίζω πως είναι ότι καλύτερο να κυκλοφορεί κάποιος γυμνός στους δρόμους.Προσβολή της δημόσιας αιδούς,δεν λέγεται αυτό;
Το δεύτερο και κυριώτερο είναι,πως μετά από λίγο βλέπουμε στην Αλεξανδράτου,ένα τατουάζ στο χέρι με τον αριθμό 666.Ποιός είναι ο λόγος άραγε,για να κάνεις ένα τέτοιο τατουάζ και να το επιδεικνύεις;Θέλει απλά να προκαλέσει;Θέλει να μας πει κάτι η πρωταγωνίστρια;Η’ θέλει να μας το περάσει,σαν να είναι της μόδας;Και εάν είναι έτσι,γιατί έχει γίνει της μόδας,οτιδήποτε αντιχριστιανικό και ανθελληνικό;Μία απορία,που ίσως δεν μπορεί κανείς να λύσει και δεν είναι της παρούσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου