17.2.11

Πρατηριούχοι της ΕΚΟ και της ΒΡ θα πουλάνε ηλεκτρική ενέργεια !!

Πρατηριούχοι της ΕΚΟ και της ΒΡ, εργολήπτες και τεχνικά γραφεία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο δίκτυο αντιπροσώπων της ELPEDISOΝ (κοινή εταιρία των ομίλων Ελληνικά Πετρέλαια, ΕDISON και Ελλάκτωρ) που θα διαθέτει στους καταναλωτές "πακέτα" ηλεκτρικής ενέργειας στον πλαίσιο της απελευθερωμένης αγοράς.
Η ELPEDISON Trading, με την συνεργασία των εταιρειών ΕΚΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ (πρώην ΒΡ) οργάνωσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας την προηγούμενη εβδομάδα, την πρώτη συνάντηση με 80 υποψήφιους να συμμετέχουν σε Δίκτυο Αντιπροσώπων.
Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕLPEDISON Trading, κ. Α. Τζούρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μ. Piguet παρουσίασαν την στρατηγική της εταιρείας. Επίσης, ο κ. Α. Μουρελάτος, Διευθυντής Πωλήσεων και ο κ. Η. Σκουλίδας, Διευθυντής Μεγάλων Πελατών, ανέλυσαν τα προϊόντα της εταιρείας και το σχήμα αντιπροσώπευσης.
Η επόμενη συνάντηση με τους υποψήφιους αντιπροσώπους της Β. Ελλάδας, προγραμματίζεται για τις 9 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη.
Η ΕLPEDISOΝ διαθέτει δύο εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Θεσσαλονίκη και τη Θίσβη, ισχύος 820 μεγαβάτ και συνολικής επένδυσης ύψους 525 εκ. ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου