24.4.11

«Μίστερ Μπιν» και Μπέκαμ μεταξύ των προσκεκλημένων στον πριγκιπικό γάμο

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ο κατάλογος με τα ονόματα των προσκεκλημένων που θα παρευρεθούν στον πριγκιπικό γάμο.!!
Ο Βρετανός ηθοποιός Ρόουαν Ατκινσον, γνωστός ως «Μίστερ Μπιν», ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Βρετανός συνθέτης και τραγουδιστής Έλτον Τζον είναι στη λίστα των διασημοτήτων και των εστεμμένων που θα παρευρεθούν στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου στο Λονδίνο.
Ο Ατκινσον λέγεται ότι είναι στενός φίλος του πατέρα του γαμπρού, του πρίγκιπα Καρόλου ενώ ο Μπέκαμ, τον οποίο θα συνοδεύει στο γάμο η τεσσάρων μηνών έγκυος σύζυγός του Βικτόρια, υπερασπίσθηκε μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ την υποψηφιότητα της Βρετανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018. Τον Έλτον Τζον θα συνοδεύει ο σύντροφός του Ντέιβιντ Φέρνις.
Περίπου 50 μέλη βασιλικών οικογενειών έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο γάμο μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η μελλοντική σύζυγός του Σαρλίν Ουίτστοκ, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η βασίλισσα της Νορβηγίας και ο πρίγκιπας διάδοχος του Μπαχρέιν Σαλμάν μπεν Χαμάντ Αλ-Χαλίφα, ενώ το παρόν θα δώσει και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
Μεταξύ των διασημοτήτων που θα παραστούν στο γάμο είναι μεταξύ άλλων ο Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι, πρώην σύζυγος της Μαντόνα και ο ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ιαν Θορπ.
Τον πριγκιπικό γάμο αναμένεται να παρακολουθήσουν δυο δισεκατομμύρια τηλεθεατές σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου