26.5.11

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ !

ΣΤΗΝ κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αντιδρώντας στο πακέτο των αποκρατικοποιήσεων. Χθες οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πραγματοποίησαν για δεύτερη ημέρα κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σήμερα η διοίκηση της ΟΤΟΕ θα ανακοινώσει τα επόμενα αγωνιστικά βήματα των εργαζομένων υπό την ομπρέλα της ομοσπονδίας.
Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η ασπίδα του μικροαποταμιευτή, παραδίνεται στους ιδιώτες ντόπιους και ξένους τραπεζίτες. Ο φτωχός Eλληνας αποταμιευτής παραδίδεται στο αχόρταγο και αδηφάγο τραπεζικό κατεστημένο».
Παράλληλα, χθες το απόγευμα πραγματοποίησαν συγκέντρωση στη Χαλκοκονδύλη και πορεία διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι οποίοι εντός των επόμενων ημερών θα οριστικοποιήσουν τις αντιδράσεις τους.
Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη με τους εργαζομένους του ΟΛΠ χωρίς να βρεθεί ωστόσο η χρυσή τομή. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΛΠ πραγματοποίησαν καθ'Α όλη τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας καθιστική διαμαρτυρία στον προαύλιο χώρο του οργανισμού, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην αποκρατικοποίησή του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου