26.5.11

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα !!

Μας τα χαλάει ο καιρός!
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και στην Ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο, ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εντάσεως 7 Μποφόρ.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικέ βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικέ βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στη Δυτική Πελοπόννησο θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα νότια, ανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο σημειωθούν νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στην Ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη σημειωθούν νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σημειωθούν νεφώσεις τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέον στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και στα νότια από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου