20.5.11

Θέλει αεροδρόμιο στην Τρίπολη η Νέα Δημοκρατία !!

Επαναφέρουμε το ερώτημα …Γίναμε χωριό της Τρίπολης ή ελπίζουμε ακόμα!!
Τελικά Πελοπόννησος είναι πλέον μόνο η Τρίπολη ,με την ανοχή των Μεσσήνιων πολιτικών ( όλων των παρατάξεων ) κατορθώσαμε και δημιουργήσαμε μία πόλη … με στρατιές κρατικοδίαιτων δημοσίων υπαλλήλων που …λυμαίνονται όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου . Η μία μετά την άλλη δημοσία υπηρεσία κουνάει ….μαντήλι στην Καλαμάτα και ουδείς συγκινείται .Στα προηγούμενα κρούσματα κατάργησης των δημοσίων υπηρεσιών της Μεσσηνίας έρχεται να προστεθεί ακόμα μία αυτή της ( στην ουσία ) κατάργησης του Αεροδρομίου της Καλαμάτας …. φαντασθείτε μόνο να έρχονται πτήσεις τσάρτερ στην Μεσσηνία μέσω ….Τρίπολης !
Την επίσημη πρόταση της ΝΔ για την λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη επανέφερε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.
Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του κ. Ανδριανού:
«Η μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης ώστε να λειτουργεί ως αερολιμένας -κόμβος χαμηλού κόστους για την εξυπηρέτηση ναυλωμένων πτήσεων επιβατικών αεροσκαφών είναι αναγκαία υποδομή για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αποτελεί πάγιο αίτημα τόσο των επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό, όσο και ευρύτερα των τοπικών κοινωνιών.
Επισημαίνεται ότι την ανάγκη για αναπτυξιακή αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τρίπολης την έχουν αναγνωρίσει με δημόσιες τοποθετήσεις τους και οι δύο συναρμόδιοι υπουργοί. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δ. Ρέππας σε σχετική ημερίδα είχε δηλώσει: "Τα οφέλη από τη λειτουργία αεροδρομίου στην Τρίπολη είναι πολλά". Ο δε αναπληρωτής υπουργός Αμυνας κ. Π. Μπεγλίτης, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με την Πανελλαδική Ενωση Αρκάδων δεσμεύθηκε -όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ενωσης - για χωροθέτηση του αεροδρομίου ώστε να δέχεται αεροσκάφη τσάρτερ.
Είναι συνεπώς επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα έργο αναγκαίο για την ανάπτυξη ολόκληρης της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου