21.5.11

Γυναίκα πιστολέρο σκόρπισε τον τρόμο - Σοκ για τον ταξιτζή

Xθες τα ξημερώματα στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως στο Ηράκλειο !!
Σε ... κούρσα θανάτου παρ'ολίγο να καταλήξει κούρσα που πήγε να πάρει οδηγός ταξί από τη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, χθε ςτα ξημερώμα τακαθώς ... από το πουθενά, ο 37χρονος οδηγός βρέθηκε να τον σημαδεύει ένα όπλο! Ο ταξιτζής σταμάτησε για να παραλάβει μια 33χρονη γυναίκα, η οποία όμως αντί να επιβιβαστεί και ανακοινώσει τον προορισμό της, άφησε την τσάντα της στο πίσω κάθισμα και κατόπιν πλησίασε τον οδηγό.
Άνοιξε την πόρτα και του ζήτησε να κατέβει από το όχημα. Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα!
Ο οδηγός του ταξί, τέρας ψυχραιμίας, δεν πτοήθηκε, βγήκε από το αυτοκίνητο και αφόπλισε τη γυναίκα, η οποία πυροβόλησε ακόμη τρεις φορές, ενώ μέσω του Κέντρου κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφθασε και συνέλαβε τη γυναίκα.
Η 33χρονη Ηρακλειώτισσα που φέρεται να είναι γνώριμη των διωκτικών αρχών, ενώ ερωτηματικά προκαλεί η ταυτότητα του όπλου που χρησιμοποίησε η γυναίκα, καθώς πρόκειται για το όπλο που είχε κλάπει πριν αρκετά χρόνια από εν ενεργεία αστυνομικό του Ηρακλείου! Προβληματισμό, ωστόσο, προκαλούν και τα ευρήματα, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στη τσάντα της γυναίκας ... 200 σφαίρες, και στο σπίτι της άλλο ένα πιστόλι-στυλό και 13 φυσίγγια!
Η 33χρονη, από την πλευρά της, φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο οδηγός του ταξί της επιτέθηκε, γι'αυτό και εκείνη πυροβόλησε, γεγονός όμως που διαψεύδουν αυτόπτες μάρτυρες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου