" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

12.12.14

«ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ» - Ο Βενιζέλος «διαγράφει» το Γιώργο Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ


Ο Βενιζέλος «διαγράφει» το Γιώργο Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ

«Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε», δήλωσε την Παρασκευή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου.
Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του για «υπονόμευση των προσπαθειών της χώρας και της παράταξης, από τα ίδια πάντα δυο-τρία στελέχη».
Ο διάλογος Βενιζέλου - δημοσιογράφου
-Δημοσιογράφος: Τι γίνεται με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ; Αυτό που είπατε, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι επιλέξουν το δρόμο των εκλογών, αφορά και τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του;
-Ευ. Βενιζέλος: Δεν υπάρχουν εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν. Υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ, με τα οποία δεν ασχολούμαστε.
-Δημοσιογράφος: Αναφέρομαι στις τελευταίες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου.
-Ευ. Βενιζέλος: Σας απάντησα.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Από την πλευρά του, το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε ανακοίνωση με έντονες εσωκομματικές αιχμές, σχολιάζοντας ότι «τα ίδια πάντα, δύο- τρία στελέχη που έχουν προφανώς κάνει την επιλογή τους και εκφράζουν μια πολύ συγκεκριμένη, αμετανόητη αντίληψη, επιδιώκουν να υπονομεύσουν, με αυτά που λένε κάθε λίγο και λιγάκι, τις προσπάθειες της χώρας και της παράταξης».
Χωρίς να κατονομάζονται τα στελέχη προς τα οποία απευθύνονται τα...βέλη η ανακοίνωση τα κατηγορεί επίσης ότι «ασεβούν σε βάρος των συντρόφων και συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε βάρος του ελληνικού λαού, τις αγωνίες και τις προτεραιότητες του οποίου αγνοούν στο όνομα των δικών τους μικρών προσωπικών στρατηγικών».
«Ίσως έχουν την ψευδαίσθηση ότι προκαλούν κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα, ενώ απλώς τροφοδοτούν παραπολιτικά σχόλια. Το 2015 δεν είναι 2009- 2010. Από την άλλη μεριά το 2009- 2010 είναι πολύ κοντά και όλοι θυμούνται πρόσωπα και καταστάσεις».
Σημειώνεται ακόμα στην ανακοίνωση: «εμείς μένουμε επικεντρωμένοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική εθνική ευθύνη όλων των μελών της Βουλής των Ελλήνων, στη δύσκολη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, στον σχεδιασμό της επόμενης φάσης της χώρας και στην ανάδειξη της θέσης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης ως εγγυητή της εθνικής σταθερότητας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου