" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.8.11

Μπα – Μπα …θύμωσε ο Θ.Γιαννόπουλος με το ΣΔΟΕ !

Μη δυσφημείτε τους γιατρούς !!! …..Δεν είδαμε όμως να έχει
την ίδια ευαισθησία για τα φακελάκια !
Ο βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος με ανακοίνωση του καλεί το ΣΔΟΕ να σταματήσει τις αναφορές περί φοροφυγάδων ιατρών και καλεί την Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος να δώσει τα στοιχεία που έχει στους αρμόδιους φορείς.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
Η συνεχής αναφορά εκ μέρους του Σ.Δ.Ο.Ε. περί φοροφυγάδων ιατρών του Ε.Σ.Υ. και Πανεπιστημιακών το μόνο που προσφέρει σύγχυση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Παράλληλα δε δυσφημεί το χώρο της υγείας, το Ε.Σ.Υ. και τις πανεπιστημιακές ιατρικές σχολές ειδικότερα.
Καλό θα είναι τα στοιχεία αυτά που έχουν να τα δώσουνε στις πρυτανικές αρχές και στους ιατρικούς συλλόγους της χώρας για να επιβληθούν οι δέουσες πειθαρχικές ποινές, παρά τις οποιεσδήποτε δικαιολογημένες εισπρακτικές απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.
Το Σ.Δ.Ο.Ε. θα έχει βαρύτατες ευθύνες εάν εξακολουθήσει να σιωπά διασύροντας το σώμα των Ελλήνων γιατρών, που η πλειονότητα του ασκεί ευόρκως το λειτούργημα του γιατρού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου