17.8.11

ΧΑΜΟΣ από τις ερωτικές περιπτύξεις παρουσιαστή !

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής, είχε βίτσια. Όταν λέμε "πασίγνωστος", το εννοούμε. Τον ξέρουν και οι πέτρες. Δεν θα πούμε εάν βγαίνει ακόμα στο γυαλί για να μην τον φωτογραφίσουμε.
Πασίγνωστη και η τραγουδίστρια. Ο Θεός να την κάνει βέβαια τραγουδίστρια, αφού έγινε διάσημη από τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις. Από φωνή... άστα να πάνε. Είχε όμως την τέχνη της σαγήνης και μία έφεση στην ...πολιτική! Δεν θα πούμε εάν είναι ξανθιά ή μελαχροινή για να μην την φωτογραφίσουμε (χοχο). Εξ' άλλου, ο Έρως δεν είναι έγκλημα, αρκεί να συμφωνούν και οι 5!
Ο παρουσιαστής λοιπόν, παρά την απολύτως γνωστή σύζυγο του (δεν θα πούμε περισσότερα για να μην την ...φωτογραφίσουμε και αυτή!), είχε περίεργα βίτσια. Προφανώς η ευστροφία της συζύγου του τον "έπνιγε" και έψαχνε διεξόδους σε κάτι ποιό... ανεγκέφαλο. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, εξέπεμπε αυτή την αίσθηση, της μειωμένης νοημοσύνης, αντιστρόφου ανάλογης με το μπούστο της (ως γνωστόν, τα φαινόμενα απατούν).
Έτσι, ο παρουσιαστής έπνιγε τις νύχτες του (και το κουνέλι) στην αγκαλιά της. Το άγχος της πρωτιάς άλλωστε και ο αγώνας των '8″ σπρώχνει τους ανθρώπους σε περίεργες ατραπούς συναισθηματικής αποσυμφόρησης (δεν λέμε 8 το πρωΐ ή 8 το βράδυ για να μην τον ...φωτογραφίσουμε!).
Η τραγουδίστρια, δεκτική και πρόθυμη να ικανοποιήσει τα βίτσια του πρόσκαιρου εραστή της, γεγονός που τον έκανε δέσμιο της λαγνείας της. Σε κάθε συνεύρεση το πάθος αυξανόταν και οι πειραματισμοί έφταναν σε επίπεδα σεναρίου του προοδευτικού σκηνοθετη Σαλιέρι. Είναι η άλλη όψη της προόδου, αφού εμείς στην Ελλάδα ως "προοδευτικό" θεωρούμε τον Αγγελόπουλο, παρ' ότι η πρόοδος στις ταινίες του σημειώνεται με την ταχύτητα εκσυγχρονισμού της Σαουδικής Αραβίας. Εάν ο Αγγελόπουλος σκηνοθετούσε ερωτική ταινία, ο πρωταγωνιστής θα είχε γίνει πατέρας πριν ακόμα εκσπερματώσει! Τα δε προκαταρκτικά θα θύμιζαν την απεικόνιση της αρπαγής της Περσεφόνης από τον Πάνα που εδώ και 2,500 χρόνια την αρπάζει αλλά ακόμα αυτή δεν τον έχει "αρπάξει".
Η (πασίγνωστη) τραγουδίστρια βλέπετε, ήταν πολύ πιο σύντομη...
Ο παρουσιαστής, μαγεμένος από τις επιδόσεις της, αποφάσισε να την μοιραστεί με καλούς του φίλους. Της το πρότεινε και αυτή δέχτηκε με προθυμία. "Οι δικοί σου φίλοι, είναι και δικοί μου" του είπε για να διαλύσει τις όποιες ενοχές του...
Έτσι, διοργανώθηκε η ομαδική συνεύρεση. Ο παρουσιαστής, οι 3 φίλοι του και η τραγουδίστρια.
Η πολυπόθητη νύχτα ήρθε. Οι άνδρες της παρέας εκστασιασμένοι και η τραγουδίστρια ως άλλη Μαινάδα. Αυτό που ακολούθησε, θύμιζε ταχυφαγείο στη Μοναστηρίου με "βρώμικες" λιχουδιές. Το μενού βλέπετε, περιείχε τα πάντα. Σάντουιτς, δίπιτο, κοντοσούβλι, γεμιστά, κόντρα μπον φιλέ, όλα αυτά με πλούσια γαρνιτούρα "κοκορέτσι", ξέρετε, αυτό που πρόσφατα αποποινικοποιήθηκε. Όχι το άλλο που οι κουτόφραγκοι εξακολουθούν να το απαγορεύουν.
Το μενού είχε όμως και κάτι άλλο... Πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό! Μην πάει ο νους σας στα βοηθήματα. Μιλάμε για ολόκληρη εγκατάσταση με κάμερες και μικρόφωνα που κατέγραψαν κάθε στιγμή, κάθε ατάκα, κάθε καυτή ανάσα της ερωτικής συνεύρεσης. Μιλάμε για ατάκες - φωτιά. Με μία έμφαση στις ερωτήσεις της τραγουδίστριας στον παρουσιαστή για την σύζυγο του και τις απαξιωτικές απαντήσεις του, που οπωσδήποτε εάν ποτέ τις άκουγε, θα την εξόργιζαν περισσότερο και από τα ακροβατικά του "νουρέγιεφ" παρουσιαστή με την "κομανέντσι" του πενταγράμμου.
Με τις πρώτες αχτίδες του Ηλίου, η χαρούμενη παρέα διαλύθηκε κρατώντας αναμνήσεις που σίγουρα θα τους συνόδευαν μία ζωή. Δεν φανταζόντουσαν όμως πόσο αξέχαστη θα τους έμενε αυτή η νύχτα. Ως γνωστόν στη ζωή, τα ομορφότερα πράγματα είτε κοστίζουν πολύ ακριβά ή δεν κοστίζουν τίποτα. Η μαγική νύχτα δυστυχώς για αυτούς, ανήκει στο πρώτο σκέλος.
Λίγες ημέρες μετά λοιπόν, η τραγουδίστρια (ο Θεός να την κάνει...) επικοινώνησε με τον παρουσιαστή και τον ενημέρωσε για την ύπαρξη του βίντεο. Του ζήτησε να ενημερώσει και τους φίλους του ώστε να μαζέψουν ένα ουκ ευκαταφρόνητο ποσό για να αποκτήσουν αυτό το έργο τέχνης του σύγχρονου κινηματογράφου.
Η απάντηση του παρουσιαστή ήταν τελείως απαξιωτική: Άντε μωρή ηλίθια τσούλα που θα εκβιάσεις εσύ εμένα. Βρε ουστ από δω και κάνε ότι θέλεις...
Ακόμα βλέπετε την θεωρούσε "χαζή".
Πέρασαν λίγα εικοσιτετράωρα. Το κινητό του παρουσιαστή χτύπησε και στην αναγνώριση κλήσης απεικονίσθηκε το όνομα γνωστού, πασίγνωστου, μα πάααρα πολύ γνωστού δικηγόρου. Είναι τόσο γνωστός που ανταγωνίζεται την αναγνωρισιμότητα των πλέον προβεβλημένων δημοσιογράφων (δεν θα πούμε περισσότερα, για να μην τον φωτογραφίσουμε...)
Δημοσιογράφος: "Που είσαι φίλε; Όλα καλά;"
Δικηγόρος: "Καλά, καλά. Η σύζυγος (όνομα) η οικογένεια; Όλα καλά;"
Δημοσιογράφος: "Δόξα τω Θεώ. Έχεις κάτι καλό;"
Δικηγόρος: "Ναι. Συναντήθηκα με την (τραγουδίστρια) και μου έδειξε αυτά που κάνατε εκείνο το βράδυ. Άκου να δεις, δεν έχεις κάνει κάτι παράνομο. Αλλά εσύ είσαι παντρεμένος, έχεις ένα πρεστιζ, μία αξιοσέβαστη σύζυγο και δεν σε λένε Κλίντον για να βομβαρδίσεις την Σερβία και να ρεφάρεις. Η (τραγουδίστρια) τα έχει μελετήσει όλα και με κούφανε. Ξέρει πως αν δημοσιοποιηθεί το βιντεο ή τμήμα του σε οποιοδήποτε ΜΜΕ, θα πάει μέσα για κακούργημα και κανένας δεν θα το δημοσιοποιήσει. Σκοπεύει λοιπόν να το βγάλει στο Youporn οπότε δεν θα μπορείς να αποδείξεις ότι το έκανε αυτή αφού ήσασταν τόσα άτομα. Επιπλέον, για εσένα και την γυναίκα σου, αυτό θα είναι η ταφόπλακα, ενώ γι' αυτή ένα ακόμα βίντεο στο Youporn, πρώτης τάξεως διαφήμιση για να γεμίσει το κέντρο που τραγουδά με εκλεκτή πελατεία. Είσαι τυχερός που ήρθε σ' εμενα γιατί την παζάρεψα, αλλιώς θα σας έπαιρνε και τα σώβρακα. Μίλα λοιπόν με τους δικούς σου, μαζέψτε το ποσό και εγώ είμαι σίγουρος ότι το θέμα θα θαφτεί. Είναι βλέπεις πανέξυπνη, γεννημένη επιχειρηματίας..."
Δημοσιογράφος: "ΟΚ..." με τρεμάμενη φωνή.
Λίγες εβδομάδες μετά, η (πασίγνωστη) τραγουδίστρια, καμάρωνε στα κανάλια για τη νέα της έπαυλη που απέκτησε σε πολυτελές προάστειο των Αθηνών. (κανένας δημοσιοσταρίσκος βέβαια δεν την ρώτησε "που βρήκε τα λεφτά". Όλοι το είχαν δεδομένο ότι "λεφτά υπάρχουν", ακόμα και ο τότε αρχηγός της αντιπολίτευσης. Ο οποίος όμως το έθεσε και στην σωστή του βάση: "Λεφτά υπάρχουν, αρκεί να τα διεκδικήσεις"!)
Ήταν ίσως η πιο ακριβή συνουσία μετά από αυτή του Στρως Καν. Τότε όμως δεν υπήρχε κρίση και όλοι το είδαν ως ένα αξέχαστο γούστο που ακριβοπληρώθηκε. Εκτός από τον παρουσιαστή... dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου