20.10.11

Νεκρός 53χρονος οικοδόμος από τα επεισόδια στο Σύνταγμα !

Ενας 53χρονος οικοδόμος συνδικαλιστής,που μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με τραυματισμό από ρίψη πέτρας στην πλατεία Συντάγματος, κατέληξε από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ο 53χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι γραμματέας παραρτήματος συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα, ο οποίος διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό με κολπική μαρμαρυγή και τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε. Ο νεκρός δεν έφερε τραύματα αλλά εκτιμάται ότι εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα χημικών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευαγγελισμού, ο 53χρονος δεν έφερε τραύματα από πέτρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο από την Αίγλη Ζαππείου. Εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο χωρίς σφυγμούς και έγιναν επί 50 λεπτά ανεπιτυχείς προσπάθειες ανάνηψης.
Προβοκάτσια καταγγέλλει η Αλέκα Παπαρήγα
Προβοκάτσια κατά του συνεχώς διογκούμενου κύματος της λαϊκής οργής ενάντια στην κυβέρνηση και τα βάρβαρα μέτρα, χαρακτήρισε τα επεισόδια στο Σύνταγμα η Αλέκα Παπαρήγα.
«Εμείς είμαστε ιδεολόγοι και ανιδιοτελείς σε αντίθεση με αυτούς (τους κουκουλοφόρους)», είπε η κ. Παπαρήγα, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί «κρατικές και παρακρατικές δυνάμεις για να καταστείλει την ταξική πάλη». Πρόσθεσε ωστόσο ότι ανάμεσα στους ταραξίες υπάρχουν και νεαρά κυρίως άτομα τα οποία παρασύρονται.
Η Γ.Γ του ΚΚΕ επισήμανε ότι στην πλατεία Συντάγματος υπήρχαν και πολίτες που δεν έχουν σχέση με το ΠΑΜΕ η με το ΚΚΕ και που στη διάρκεια των επεισοδίων δήλωναν ότι θα παραμείνουν στη διαδήλωση.
Τέλος επέκρινε Μέσα Ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα και την επίθεση των κουκουλοφόρων κατά του ΠΑΜΕ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου