21.10.11

Η Κατρίν Ντενέβ ως Μεγάλη Αικατερίνη στη νέα ταινία του Γ .Σμαραγδή !!

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Ελ Γκρέκο», η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» θα έχει ένα λαμπρό καστ με πρωταγωνιστές την Κατρίν Ντενέβ και τον Σεμπάστιαν Κοχ.
Τα γυρίσματα της νέας ταινίας θα ξεκινήσουν στις 31 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν για 2 περίπου εβδομάδες σε διάφορα σημεία της Ελλάδας (όπως η Πύλος και η Μεθώνη, η Κρήτη, τα Ψαρά κ.ά.), αλλά και στο εξωτερικό (Αγία Πετρούπολη) και εκτός από τους ξένου ηθοποιούς στη ταινλία θα συμμετάσχουν και δεκάδες Έλληνες ηθοποιοποί όπως οι Λάκης Λαζόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιάννης Βούρος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Παύλος Κοντογιαννίδης, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Τάσος Νούσιας, Μάνος Τσαγκαράκης και πολλοί άλλοι.
Η διεθνής διανομή της ταινίας θα γίνει από τη Sony Pictures, ενώ τη διανομή της ταινίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχει αναλάβει η κινηματογραφική εταιρεία Feelgood Entertainment σε συνεργασία με το ελληνικό γραφείο της Sony.
Ο Γιάννης Σμαραγδής είπε για τη νέα του ταινία: «Αυτό το έργο με τις αξίες που το διέπουν, θα ακουμπήσει πολλές ψυχές στις δύσκολες στιγμές που έρχονται».
Η ταινία «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» πραγματεύεται την πραγματική ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη και ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στην Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στην διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.
Η νέα ταινία εποχής αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2012

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου