17.3.12

Συνελήφθη 25χρονος για ληστεία σε σπίτι στην Λακωνία. !!

Μετά από άμεση επέμβαση Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων τριών (3) ημεδαπών οι οποίοι αναζητούνται.
Συνελήφθη, σήμερα (17-03-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ληστεία σε οικία, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις.
Ειδικότερα, ο 25χρονος μαζί με άλλα τρία άτομα, σήμερα (17-03-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο οικίας, ιδιοκτησίας 68χρονης ημεδαπής, στην οποία διέμενε με τον αδερφό της, με την χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, στην κατοχή του οποίου, βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα (1) ζευγάρι γάντια, δύο (2) αυτοσχέδιες κουκούλες και έναν (1) φακό.
Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου