17.3.12

Απίστευτη εκδίκηση στην πρώην σύζυγο του!

Έστειλε φωτογραφία με τη νέα της σύντροφο στους γονείς της...
Μετά το χωρισμό τους ο 35χρονος Tomasz Dyl, 35 και η πρώην σύζυγος του OlgaKunka-Dyl είχαν διαμάχη για το ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία των δύο παιδιών τους. Όπως δήλωσε μάλιστα ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Cambridge στους δικαστές, στην προσπάθεια του να πείσει τους πεθερούς του ότι δεν το έσκασε με άλλη γυναίκα, τους έστειλε e-mail το οποίο αποδείκνυε ότι η σχέση της πρώην συζύγου με άλλη γυναίκα ήταν ο λόγος που μπήκε τέλος στο γάμο τους.
Το e-mail, που εστάλη βέβαια και στην ίδια την Olga Kunka-Dyl και που την απεικονίζει ημίγυμνη με τη σύντροφο της, συνοδευόταν από ένα μήνυμα που έγραφε:«πριν επιχειρήσεις να καταστρέψεις το όνομα μου σκέψου αν αξίζει τον κόπο. Δείξε αυτή τη φωτογραφία στην οικογένεια σου και τους γείτονες».
Σύμφωνα με πληροφορίες το πλήγμα ήταν τόσο μεγάλο για την οικογένεια της πρώην συζύγου του που έκτοτε τα μέλη της παρουσίασαν προβλήματα υγείας.
Όπως δήλωσε ο Dyl, τα πεθερικά του προσπαθούσαν να πείσουν τους δικαστές να μην του δώσουν την κηδεμονία ισχυριζόμενοι ότι άφησε τη σύζυγο του για μια άλλη γυναίκα..newsbeast.g

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου