17.3.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Το Σύνολο Πνευστών "5" modern ensemble στο Πνευματικό Κέντρο !!

Όλοι μας ζούμε σε έναν κόσμο όπου η μουσική δεν έχει τα όρια που συνήθως βάζουμε.
Ζούμε σε ένα κόσμο όπου η κλασική μουσική συνυπάρχει αρμονικά με τη σύγχρονη, την τζαζ, την ροκ, όπως και κάθε είδος μουσικής που θα μας προσελκύσει.
Ζούμε σε έναν κόσμο που η μουσική είναι εξίσου διασκεδαστική για τους μουσικούς όσο και για τους θεατές.
Καλώς ήρθατε στον κόσμο των "5" modern ensemble.
Αυτά σημειώνουν για τη σχέση τους με τη μουσική και τους ακροατές, πέντε νέοι μουσικοί από την Καλαμάτα: η Νατάσα Μπακέα, φλάουτο, ο Γιώργος Κάστανος, σοπράνο σαξόφωνο, ο Δημήτρης Μπακέας, κλαρίνο, ο Νίκος Μήτρου, κόρνο και ο Βαγγέλης Χάμριστσακ, τρομπόνι, μέλη του "5" modern ensemble, το οποίο παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο στο Πνευματικό Κέντρο την Τρίτη, 20 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.
Το πρόγραμμα ευφάνταστο, με λογική παράστασης πιο πολύ παρά συναυλίας, κινείται από «αντιπαράθεση» Μπαχ και Μότσαρτ μέχρι μουσική του Φίλιπ Γκλας και από τον αρχαιοελληνικό «Επιτάφιο» του Σείκιλου μέχρι συνθέσεις του Γιώργου Κάστανου, ο οποίος εκτός από σαξοφωνίστας του συνόλου, έχει κάνει και τις προσαρμογές –διασκευές των έργων.
Μια συναυλία-παράσταση με αέρα νεωτερικότητας και φρέσκια ματιά σε γνωστό και μη ρεπερτόριο, από πέντε νέους ταλαντούχους και ήδη διακεκριμένους μουσικούς
Είσοδος Ελεύθερη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου