17.3.12

Newsmessinia και εργαζόμενοι ALTER (2)

Πραγματικά ευχαριστούμε τα Μεσσηνιακά Νέα μέσα από τη καρδιά μας για το βήμα που μας έδωσε και συνεχίζει να δίνει.
Νεότερο λοιπόν είναι ότι υπήρξε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας των κ.κ. εκπροσώπων των εργαζομένων για την οπόια ούτε μάθαμε ότι θα γινόταν μέσα από το μπλόγκ των εργαζομένων αλλά ούτε και τι έγινε!!!
Γιατί κύριοι όλα τα κάνετε κρυφά? Ποιος είναι ο λόγος? Αλλά καλά έκανε και δεν εμφανίστηκε η εργοδοσία. Επρεπε να έρθει όμως για να σας ξεμπροστιάσει.
Πρώτα εσεις μας προδώσατε . Εσεις που κοιτάξατε την πάρτη σας να συνδιαλλαγείτε πάλι όπως τον Μάρτιο του 2011. Είστε πουλημένοι και καλά θα κάνετε να τα μαζέψετε και να τη κάνετε όχι με ελαφρά πηδηματάκια αλλά τρέχοντας. Δεν θα μας οδηγήσετε στην αυτοκτονία. Αυτοκτονείστε εσεις. εάν έχετε το κουράγιο γιατί εμεις είμαστε πολεμιστές με ιδεολογία , γιατί εμεις είμαστε αξιοπρεπείς , γιατί εμεις είμαστε εργατες δουλευτάδες γιατί εμείς είμαστε οικογενειάρχες γιατί εμεις είμαστε και θα παραμείνουμε ζωντανοί. Στο κάτω κάτω της γραφής κανένας δεν έγινε επιχειρηματίας με το σταυρό στο χέρι. Κει εαν δεν υπήρχαν αυτοί οι επιχειρηματίες εμείς δεν θα είχαμε δουλειά . Θα παλέψουμε για το ψωμί μας όπως πάλεψαν και οι γονείς μας . θα παλέψουμε για την υγεία μας για την ελευθερία μας. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Σταματείστε τις απειλές δεν σας συμφέρει πλέον. Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Εάν σας αρέσει. Εάν δεν σας αρέσει τα μπογαλάκια σας και δρόμο. Να πάτε αλλού. Εκει που σας ταίζουν με τη ζητιανιά σας. Εμεις ζητιάνοι δεν είμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ.
Α και ξεκινήστε να διορθώνετε τις καταστροφές που έχετε κάνει
Εργαζόμενος ΑΛΤΕΡ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου