17.3.12

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ -Ο Χρυσαυγίτες είναι Ναζιστές !!

«O Καμμένος σημάδευε με αεροβόλο τις αφίσες του Μητσοτάκη» !!
Συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές, προβλέπει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος εκτιμά πως τα δύο κόμματα δεν θα επιτύχουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη ερχόμενη Βουλή.
Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής την οποία αποκάλεσε «ναζιστικό κόμμα» ενώ με σκληρά λόγια μίλησε και για τον Πάνο Κάμμενο.
Σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζητά έγγραφες δεσμεύσεις προκειμένου αυτός και το κόμματου να μετάσχουν στην επόμενη κυβέρνηση ενώ σε ότι αφορά το πρόσωπο του επόμενου πρωθυπουργού, τονίζει πως «όλα είναι ρευστά».
Οσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει οτι θα πάρει πολύ χρόνο στον Ευάγγελο Βενιζέλο για να «ξαναγεμίσει τα λάστιχα του οχήματος» ενώ για τη ΝΔ δηλώνει πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν τον έχει πείσει ακόμα πως είναι έτοιμος.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξαπέλυσε πυρά εναντίον της Χρυσής Αυγής λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο πατριωτισμός είναι ασύμβατος με το ναζισμό που πιστεύουν. Εμείς υποκλινόμαστε στη γαλανόλευκη και όχι στη σβάστικα». Μάλιστα θεωρεί πως πιθανή είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θα ναρκοθετήσει τη χώρα.
Βολές εξαπολύει και κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως «το '89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου