8.3.12

Costa Navarino - Περάστε το Πάσχα μαζί μας !!

Το ξενοδοχείο The Westin Resort, Costa Navarino, σας προσκαλεί να γιορτάσετε το Πάσχα σε ένα γαλήνιο περιβάλλον περιτριγυρισμένο από καταπράσινους ελαιώνες, απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας και των γηπέδων του γκολφ.
Επισκεφθείτε την ανοιξιάτικη ανθισμένη Μεσσηνία και καλωσορίστε πρώτοι την άνοιξη γιορτάζοντας μαζί μας το παραδοσιακό Ελληνικό Ορθόδοξο Πάσχα.
Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να περάσετε, αυτές τις γλυκές ανοιξιάτικες ημέρες στην περιοχή της Μεσσηνίας και της Costa Νavarino, βιώνοντας εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ανακαλύψτε παλιές παραδόσεις και τοπικά έθιμα που ξαναζωντανεύουν στο The Westin Resort Costa Navarino, επισκεφθείτε χωριουδάκια όπου οι ντόπιοι θα σας καλωσορίσουν θερμά και θα σας καλέσουν να συμμετάσχετε στους εορτασμούς τους και γιορτάστε το Πάσχα όπως το γιορτάζουν οι κάτοικοι της Μεσσηνίας.
Επωφεληθείτε από το, ειδικά διαμορφωμένο, τριήμερο Πασχαλινό μας πακέτο με τιμές που ξεκινούν από τα €347 τη βραδιά και περιλαμβάνουν:
• πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ μας
• Πασχαλινά γλυκίσματα καλωσορίσματος
• δείπνο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά)
• Αναστάσιμο δείπνο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά τη Θεία Λειτουργία (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής καταγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)
• Πασχαλινό γεύμα ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα (συμπεριλαμβάνονται μπίρα τοπικής καταγωγής, κρασί, αναψυκτικά και νερό)
Θα ήταν χαρά μας να καλωσορίσουμε εσάς και τις οικογένειές σας στο The Westin Resort, Costa Navarino.
Οι κάτωθι τιμές αφορούν τα παιδιά που μοιράζονται το δωμάτιο με τους γονείς τους*
ΗΛΙΚΙΑ ΚΟΣΤΟΣ/βραδιά
1 μηνός-3 ετών Χωρίς χρέωση
4 – 11 ετών € 35
12 ετών και άνω € 70
* ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των δωματίων

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου