11.7.12

Σόου και καταγγελίες για τις προσλήψεις στους "Δρόμους της Ελιάς"

«To AΣΕΠ άλλαξε τους κωδικούς», λέει ο Καραμπάτος
Το... σόου με τις προσλήψεις στην κοινωφελή εργασία συνεχίζεται, με τα σκηνικά των καταγγελιών και ενστάσεων να πληθαίνουν. 
Ένταση και σήμερα στα γραφεία των «Δρόμων της Ελιάς» από πολλούς πολίτες που μιλούσαν για μεθοδεύσεις...
 Ο Γ. Καραμπάτος σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, σημείωσε πως η αξιολόγηση ανήκει στον ΑΣΕΠ και σε ένα ειδικό λογισμικό μηχανοργάνωσης (που όμως του συμπλήρωναν τα στοιχεία υπάλληλοι της ΜΚΟ)!
Ωστόσο, η καταγγελία της «αλλαγής των κωδικών» μόλις αναφέρθηκε στον κο Καραμπάτο, ο Πρόεδρος των «Δρόμων της Ελιάς» άρχισε να... ψελλίζει διάφορα. 
Διαφορετικοί οι κωδικοί στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων άλλοι στο site της ΜΚΟ, όπως διαπιστώνει κανείς για τις ειδικότητες!!! Ο Κος Καραμπάτος τελικά, έφθασε να πει ότι υπεύθυνο για το... λάθος της αλλαγής των κωδικών είναι το ΑΣΕΠ και πως οι ίδιοι δεν ήξεραν κάτι (αλήθεια γιατί δεν ενημερώθηκε ο κόσμος;) , και μετά να αναφέρει, πως τους έδιναν... μπόνους και δεύτερη ειδικότητα (κωδικό)... 
Έλεος... Αυτό είχε σαν... συνέπεια να «σπάσει» από τηλεφωνήματα το τηλεφωνικό κέντρο της τηλεόρασης BEST, με πολίτες να καταγγέλλουν διάφορα και να σημειώνουν πως έχουν γίνει πάρα πολλά... περίεργα.best-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου