21.8.12

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ στην Τρίπολη !!!

Το πρωί κατάργησαν την 77η Μονάδα Επιστράτευσης και το απόγευμα έδωσαν άκυρο!

Μια ιστορία που αποκαλύπτει τον ευτράπελο τρόπο λειτουργίας της στρατιωτικής ηγεσίας εκτυλίχθηκε σήμερα, όταν το πρωί έφτασε έγγραφο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη μεταστάθμευση της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης στην Τρίπολη και το απόγευμα, ύστερα από πολιτικές παρεμβάσεις, ήρθε η ακύρωση της απόφασης μεταστάθμευσης…!
Μόλις μία εβδομάδα πριν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Καλαμάτας, είχε δηλώσει ρητά στους δημάρχους της Μεσσηνίας και στον Μητροπολίτη ότι το στρατόπεδο της Καλαμάτας δεν πρόκειται να καταργηθεί. Όλοι θεώρησαν ότι το ίδιο προφανώς ισχύει και για την 77η Μονάδα Επιστράτευσης.
Με τεράστια έκπληξη λοιπόν παρέλαβαν σήμερα τα περίπου 30 στελέχη της Μονάδας την απόφαση μεταστάθμευσης στην Τρίπολη. Επικράτησε μεγάλη ανησυχία από τα στελέχη, που μετά την πρωθυπουργική διαβεβαίωση είχαν ανακουφιστεί και τελικά σήμερα πληροφορήθηκαν ότι θα έπρεπε να αλλάξουν τόπο κατοικίας…. Το νέο έφτασε αμέσως στους πολιτικούς παράγοντες του Νομού που κινητοποιήθηκαν και με παρεμβάσεις τους προς την ηγεσία του υπουργείου, πιθανόν και προς τον πρωθυπουργό, κατάφεραν να εξαναγκάσουν τη στρατιωτική ηγεσία να δώσει άκυρο στην εντολή της…
Τόσο σοβαρά λειτουργεί η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας…kalamatajournal.gr
Στ.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου