" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.9.12

Η μουσική την ώρα της... κηδείας έφερε το έγκλημα!


Η μουσική στη διαπασών την ώρα μιας... κηδείας ήταν η αφορμή ενός εγκλήματος που διαπράχθηκε σε χωριό του Κιλκίς.
Σύμφωνα με τον aggelioforo.gr η υπόθεση εκδικάστηκε χτες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου μάρτυρες και ο κατηγορούμενος περιέγραψαν πώς μία κηδεία στάθηκε αφορμή για τη δολοφονία ενός 44χρονου στο χωριό Κοκκινιά.

Στο εδώλιο κάθισε ένας 73χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού, τον περασμένο Οκτώβριο δε σεβάστηκε την κηδεία μιας συγχωριανής του.
«Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας το τρανζίστορ του κατηγορουμένου έπαιζε στη διαπασών» κατατέθηκε στο δικαστήριο από τους μάρτυρες. 
Δύο ημέρες μετά την κηδεία, τα παιδιά της θανούσης πήγαν στο σπίτι για να ζητήσουν το λόγο από τον ηλικιωμένο, τον οποίο οι συγχωριανοί του περιέγραψαν ως «μοναχικό» και περίεργο τύπο.
Ο ηλικιωμένος, όπως υποστηρίζει, ξυλοκοπήθηκε, ενώ οι οργισμένοι συγγενείς προκάλεσαν και ζημιές στο σπίτι του.
Για τη μουσική που έπαιζε στο σπίτι του την ώρα της κηδείας είπε ότι «δεν κατάλαβε ότι περνούσε η κηδεία κάτω από το σπίτι» και ανέφερε ότι, όταν το αντιλήφθηκε, ντράπηκε να βγει στο μπαλκόνι, για να κλείσει το τρανζίστορ.
«Εφυγε και ξαναήρθε με σκοπό να με σκοτώσει», είπε ο ηλικιωμένος, ο οποίος, κατά τη διάρκεια του καβγά, σήκωσε αυτός την κυνηγετική καραμπίνα που είχε και σκότωσε το 44χρονο που πήγε να διαμαρτυρτηθεί για τη μουσική στην κηδεία της μητέρας του.
Τελικά, το δικαστήριο έκρινε το κατηγορούμενο ένοχο, αναγνωρίζοντας όμως το ελαφρυντικό ότι ωθήθηκε στην πράξη του, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος. Σε βάρος του 73χρονου επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 21 χρόνων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου