8.9.12

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ; Πως θα καλύψετε τις Ραγάδες !

Όλοι ή μάλλον όλες γνωρίζουμε ότι οι ραγάδες είναι ένας αιώνιος γυναικείος πονοκέφαλος. Όχι ότι οι άντρες δεν έχουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει και ιδιαίτερα! 
Και μπορεί ακόμα και η κυτταρίτιδα να μπορεί να μειωθεί αισθητά, είτε με γυμναστική, είτε με κρέμες, είτε με  μασάζ, αλλά δυστυχώς οι ραγάδες στρογγυλοκάθονται σε διάφορα σημεία του κορμιού μας, με αποτέλεσμα εκτός από το να μας εκνευρίζουν, να δίνουν και μία γερή γροθιά στην αυτοπεποίθησή μας. Εμείς παρακάτω λοιπόν, δεν θα σας πούμε πως να εξαφανίσετε τις ραγάδες, αλλά πώς να τις κάνετε λιγότερο εμφανείς με κάποια έξυπνα τρικ...
Mαύρισμα: Παλιό και φυσικά δοκιμασμένο κόλπο. Είναι γνωστό ότι το μαύρισμα του κορμιού καλύπτει τις ατέλειες και κατ' επέκταση και τις ραγάδες. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε την ηλιοθεραπεία σας ήδη από τους ανοιξιάτικους μήνες, πάντα φυσικά με προσοχή, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που όλα τα ρούχα γίνονται πιο ελφαρά εσείς να είστε ήδη τροπική και αψεγάδιαστη!
Mακιγιάζ: Γρήγορη και εύκολη λύση ότι πρέπει για την τελευταία στιγμή. Προτιμήστε κάποιο προιόν σε υγρή μορφή καθώς το δέρμα του σώματος είναι πιο παχύ. Επίσης προσοχή στην απόχρωση του προιόντος.
Καλύψτε με ρούχα τα σημεία που υπάρχουν ραγάδες: Το χειμώνα φυσικά αυτό είναι πολύ πιο εύκολο καθώς το ντύσιμο είναι πολύ πιο βαρύ. Το καλοκαίρι ωστόσο, προτιμήστε στην παραλία να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας ένα σορτσάκι ή αν έχετε ραγάδες στο στήθος επιλέξτε ένα σουτιέν όχι τόσο αποκαλυπτικό.
Ειδικές κρέμες: Υπάρχουν διάφορες κρέμες στην αγορά ειδικές για την κάλυψη ή έστω τη βελτίωση της όψης των ραγάδων. Το βούτυρο κακάο είναι το πιο γνωστό προιόν αλλά και διάφορα άλλα που περιέχουν aloe vera, λάδι jojoba και λάδι καρύδας.Φυσικά θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα για να δείτε αποτελέσματα, εννοώντας βελτίωση της όψης τους και όχι πλήρη κάλυψη.
Ασκήσεις stretching: Πολλές ασκήσεις βοηθούν στη βελτίωση της όψης των ραγάδων. Μία από αυτές είναι το stretching, δηλαδή τα τεντώματα, τα οποία βοηθούν να σπάει ο ουλώδης ιστός και να κάνει τον δέρμα πιο ελαστικό: queen.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου