6.9.12

Σόκαρε το στριπτίζ της Μελέτη - Δείτε το !

Σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, Ελεονώρα Μελέτη ασκεί μέσα από τη στήλη η τηλεκριτικός του Βήματος, Αφροδίτη Γραμμέλη, με αφορμή το νέο τρέιλερ της εκπομπής της στο οποίο εμφανίζεται φορώντας, απλά, τα εσώρουχά της.
Στο εν λόγω τρέιλερ για την αναγγελία της πρεμιέρας της εκπομπής της, η Ελεονώρα Μελέτη, προτίμησε να μην διαφημίσει το περιεχόμενό της, την ομάδα των συνεργατών της ή τη θεματολογία της, αλλά να προβάλλει το εαυτό της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του τρέιλερ κάνει στριπτίζ μένοντας στο τέλος με τα εσώρουχά της.
Το γεγονός αυτό αποτέλεσε αφορμή για το άρθρο της κυρίας Γραμμέλη μέσω του οποίου ουσιαστικά κατακεραυνώνει την παρουσιάστρια, γράφοντας πως το εν λόγω σποτ το οποίο «ξεπερνά τα όρια του κακού γούστου» φανερώνει καταρχάς πως «η παρουσιάστρια και ο σταθμός δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των ημερών που διανύουμε και το γεγονός ότι οι τόνοι πρέπει να μένουν χαμηλοί», ενώ αποδεικνύει ακόμη και ότι «θεωρούν ότι το τηλεοπτικό κοινό είναι τόσο "πεινασμένο" που θα πειστεί από ένα τρέιλερ κακής αισθητικής, φτηνού περιεχομένου και χυδαιότητας στα όρια της αμηχανίας, να παρακολουθήσει την εκπομπή».
Καταλήγοντας στο άρθρο της η τηλεκριτικός, απευθυνόμενη στην Ελεονώρα Μελέτη τη ρωτά τι θα χρειαστεί να κάνει στην πορεία την εκπομής «με ανοικτό το ενδεχόμενο της αρνητικής τηλεθέασης», αν για να διαφημίσει την πρεμιέρα της αναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου