" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

8.9.12

Ψυχοπαθής μαχαίρωσε τη μητέρα και την αδελφή του!

Στιγμές πανικού επικράτησαν στο σπίτι μιας οικογένειας στην Άρτα, όταν δύο γυναίκες βρέθηκαν στο επίκεντρο του αμόκ που είχε καταλάβει το γιο και αδελφό τους, αντίστοιχα! Εκτός εαυτού, ο ψυχικά διαταραγμένος άνδρας, τους επιτέθηκε και άρχισε να τις μαχαιρώνει!
Χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σοβαρό, ο 50χρονος ψυχικά ασθενής τα έβαλε με την 75χρονη μητέρα του, στην οποία επιτέθηκε κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο και ένα... πιρούνι! Πριν προλάβει να αντιδράσει η ηλικιωμένη γυναίκα, δέχθηκε απανωτά χτυπήματα στην κοιλιά από τον μαινόμενο γιο της!
Η 56χρονη αδελφή του δράστη προσπάθησε να τον εμποδίσει να σκοτώσει τη μητέρα του, αλλά εκείνος στράφηκε και εναντίον, αρπάζοντας ένα δεύτερο μαχαίρι από την κουζίνα, με το οποίο την τραυμάτισε ελαφρά!
Με την παρέμβαση γειτόνων, ο δράστης ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα, ενώ τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου η μητέρα νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου