7.9.12

Η παπαδιά δηλώνει αθώα! Λέει ότι την απειλούσε ο εραστής της !


"Θα ζητήσουμε να μην προφυλακιστεί" είπε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας... 

"Δηλώνει αθώα. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το έγκλημα. Είναι ένα έγκλημα ερωτικού πάθους. Η ζήλια όπλισε το χέρι του συγκατηγορούμενού της. Δηλώνει, ξαναλέω, αθώα. Με τον συγκεκριμένο είχε μία εξωσυζυγική σχέση μόλις 3,5 μηνών, τον έχει δει τέσσερις φορές όλες κι όλες και σε καμία περίπτωση δεν έχει καμία ανάμειξη στο συγκεκριμένο έγκλημα" είπε ο κύριος Λύτρας στους δημοσιογράφους, που βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου. 

Εκεί, όπου το πρωί, μπήκε από την πίσω πόρτα η κατηγορούμενη, για να αποφύγει το συγκεντρωμένο και... οργισμένο πλήθος.



Τα "ρίχνει" όλα στον εραστή της


Όπως είπε ο δικηγόρος της, η γυναίκα υποστηρίζει ότι για όλα ευθύνεται ο εραστής της και η ζήλια του. Μάλιστα λέει, ότι ο εραστής της την απειλούσε!
"Τη ζήλευε σε παθολογικό βαθμό, την εκβίαζε, την απειλούσε και τη φόβιζε ότι αν δε φύγει μαζί του, θα σκοτώσει τον άντρα της" είπε ο δικηγόρος της.

Ωστόσο διευκρίνισε, ότι για αυτές τις "απειλές" δεν είχε ενημερώσει την αστυνομία η παπαδιά, γιατί δεν περίμενε ότι αυτά που της έλεγε ο εραστής της, θα τα κάνει πράξη.

Το "φονικό" ραντεβού κλείστηκε για να... μιλήσουν ο παπάς με τον εραστή


Αυτό τουλάχιστον μετέφερε ο δικηγόρος της παπαδιάς στους δημοσιογράφους. Ότι δηλαδή, οι δύο άνδρες θα βρίσκονταν για να συζητήσουν και ότι σε καμία περίπτωση, η παπαδιά, δεν ήξερε πως ο εραστής της θα σκότωνε τον άντρα της.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δικηγόρο της, ο εραστής της την απείλησε μετά το έγκλημα και γι' αυτό είπε τα όσα είπε στην πρώτη της κατάθεση και όχι την αλήθεια.

"Έκανε δεσμό με τον λάθος άνθρωπο που η ζήλια του όπλισε το χέρι" κατέληξε ο δικηγόρος της.
Δείτε τις δηλώσεις του από το patrisnews.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου