29.10.12

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ…ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ Ε. Ο .Ε;

ΓΡΑΦΕΙ: Ο Ειδικός συνεργάτης.
 Στα…χαρτιά η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, είναι ο κορυφαίος θεσμικός φορέας του ελληνικού αθλητισμού. Στην πράξη, έτσι και μπει κάποιος σε ένα προαύλιο σχολείου και ρωτήσει τυχαία τους πιτσιρικάδες η συντριπτική πλειοψηφία το πιθανότερο είναι να μην έχει απάντηση.
Κατά τους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στο Λονδίνο πέρα της αποτυχίας της ελληνικής αποστολής, με την οποία ουδείς ασχολήθηκε, κανείς δεν είδε και πουθενά που πήγαν τα 5 εκ .ευρώ !!!,χορηγία της ΟΠΑΠ ΑΕ για μια Ολυμπιακή προετοιμασία που δυστυχώς απέτυχε. 
Πέραν όλων αυτών και πολλών ακόμη άλλων, να επισημάνουμε ότι κάποια από τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επί του πρακτέου λειτουργούν με την νοοτροπία του κλειστού κλαμπ. 
Στο Κολωνάκι υπήρχε η ιστορική έδρα της ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής στην οδό Καψάλη 4.
Τα τελευταία χρόνια στο διατηρητέο κτίριο έχει έδρα γνωστή φίρμα ρούχων!!! 
Λίγα μέτρα ποιο πέρα και στην απέναντι πλευρά της πλατείας στην οδό Σκουφά 9 συστεγάζονται 3 δικηγόροι και οι τρίτος μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής. 
Ο ένας κατηγορούμενος για τα στημένα στο ποδόσφαιρο, ο άλλος με δύο Μαζεράτι, και ο τρίτος εκφραστής ενός αθλήματος που υπάρχει μόνο στα χαρτιά. 
Και οι τρεις υπερασπιστές και υπέρμαχοι άλλου μέλους της Ε Ο Ε που είναι κατηγορούμενο για φοροδιαφυγή αλλά δεν είχε την...ευαισθησία φυσικά μέχρι στιγμής να παραιτηθεί βεβαίως βεβαίως. 
Στα γραφεία της οδού Σκουφά λοιπόν το τελευταίο καιρό οι τρεις δικηγόροι δέχονται παράγοντες και προέδρους αθλημάτων που ψηφίζουν στις επικείμενες εκλογές της Ε Ο Ε. 
Άσπονδοι φίλοι τους λένε ακόμη και στην πλατεία ότι κανείς δεν φεύγει με… άδεια χέρια. Για τόση ευγένεια μιλάμε. 
Τελευταία στην παρέα προστέθηκε και διευθυντής Υπουργού. 
Την ώρα λοιπόν που 5.000 Έλληνες έχουν πηδήξει από τα μπαλκόνια. 
Την ώρα που παιδάκια λυποθημούν από την πείνα στα σχολεία της χώρας, την ώρα που αμέτρητες οικογένειες δεν έχουν τα προς το ζην, κάποιοι αμετανόητοι όχι μόνο επιμένουν στις πρακτικές του φτηνού κομματισμού, αλλά δίνουν σκληρό αγώνα. 
Όχι μόνο για να μην επικρατήσει ο Πέτρος Συναδινός έναντι του Σπύρου Καπράλου, αλλά και για να διατηρήσουν τα οφίτσια του παραβιάζοντας ασυστόλως σαφείς διατάξεις (Αν και νομικοί) του αθλητικού νόμου 2725/99!!!
Αλήθεια ο Υφυπουργός αρμόδιος για τον Αθλητισμό που διαρυγνήει τα ιμάτια του ότι δεν ανακατεύεται στα μαγειρεία(Ας κρατάει μικρό καλάθι να μην εκτεθεί)Γιάννης Ιωαννίδης ,έχει πρωτίστως πολιτικό χρέος να εφαρμόσει τον νόμο ΝΑΙ η ΟΧΙ. 
Όταν ο νόμος παραβιάζετε  τι χρέος έχει;
Επιπλέον στο γραφείο της Σκουφά, αληθεύει ότι νομικά διεκπεραιώνονται και υποθέσεις που αφορούν την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος; Γιατί αν αληθεύει κ. Ιωαννίδη τότε μπορούμε να κάνουμε λόγω για μεγάλο σκάνδαλο.
Τέλος αν δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτά και αλλά ο κ. Ιωαννίδης, και δυσκολεύεται, μπορεί να εξηγήσει στο κόσμο τι είδους ασυλία είναι αυτή που κυριαρχεί σε εκλεκτούς της Ε Ο Ε;
Εν ευθέτω χρόνο θα σας εξηγήσουμε εμείς αν δεν μπορεί ο Γιάννης Ιωαννίδης να ξεπεράσει τις δυσκολίες του…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου