13.10.19

Χειροτονήθηκε διάκος Αστυνομικός του υπ. Προστασίας Πολίτη

Εν ενεργεία αστυνομικός που υπηρετεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χειροτονήθηκε διάκος από τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο στο ναό Αγ. Θωμά στους Αμπελοκήπους, στην Αθήνα.

Κατά τη χειροτονία του νέου διακόνου π. Ισιδώρου Κολοβού, ο κ. Θεόκλητος ανέφερε πως «από σήμερα ανοίγεται ένας νέος δρόμος μπροστά σου που θα σου αλλάξει ολόκληρη τη ζωή, αφού θα σε οδηγήσει μέσα στο ιερό θυσιαστήριο».
Επίσης ο κ. Θεόκλητος κάλεσε τον νέο διάκονο να ευχαριστεί και να σέβεται τους γονείς του γιατί, όπως σημείωσε, «είναι αυτοί που μας καθοδηγούν και μας προσφέρουν στην εκκλησία και χαίρονται και καυχιούνται για εμάς».
Ο νέος διάκονος π. Ισίδωρος ιδιαίτερα συγκινημένος, κατά την χειροτονητήριο λόγο του, ευχαρίστησε θερμά τον μητροπολίτη Σταγών κ.Θεόκλητο για την τιμή που του έκανε, την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους παραβρέθηκαν στην ακολουθία. Παρέστησαν κληρικοί, συγγενείς, φίλοι και αστυνομικοί συνάδελφοι του π. Ισιδώρου, που υπηρετεί στο υπουργείο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να τον τιμήσουν στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου