27.10.12

Roswell Rods, μία άγνωστη μορφή ζωής δίπλα μας ! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κρυπτοζωολογία στην Ουφολογία και στην φωτογραφία ανοικτού χώρου, τα Rods (μερικές φορές είναι γνωστά ως Sky Fish ή Solar Entities), είναι επιμήκη αντικείμενα που συλλαμβάνονται από υψηλής ταχύτητος κάμερες. Βίντεο με αντικείμενα – ράβδους να κινούνται απίστευτα γρήγορα στην ατμόσφαιρα και η αίσθηση ότι είναι γεμάτη από άγνωστα είδη η μικρά ufo τροφοδότησε πολλές αντιδράσεις
Στην Κρυπτοζωολογία στην Ουφολογία και στην φωτογραφία ανοικτού χώρου, τα Rods (μερικές φορές είναι γνωστά ως Sky Fish ή Solar Entities), είναι επιμήκη αντικείμενα που
συλλαμβάνονται από υψηλής ταχύτητος κάμερες.
Βίντεο με αντικείμενα – ράβδους να κινούνται απίστευτα γρήγορα στην ατμόσφαιρα και η αίσθηση ότι είναι γεμάτη από άγνωστα είδη η μικρά ufo τροφοδότησε πολλές αντιδράσεις.


Ο Jose Escamilla ισχυρίζεται ότι ο πρώτος που τα φωτογράφησε στις 19 Μαρτίου 1994, ενώ προσπαθούσε να φωτογραφίσει ένα ufo χρησιμοποιώντας μηχανές πολύ υψηλών ταχυτήτων από αυτές που χρησιμοποιούνται για επιστημονικά πειράματα.

Πρόκειται για μια εντελώς παράδοξη νέα μορφή ζωής που δίνει τροφή για να τσακώνονται οι κρυπτοζωολόγοι με τους σκεπτικιστές – τα Rods. Τι είναι τα Rods θα ρωτήσετε;
Τα Rods είναι λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητος οργανικές μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα. Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις.
Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να δεις χωρίς να έχεις εκπαιδευμένα μάτια.
Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης.
Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές. Φαίνεται να είναι ζωντανοί οργανισμοί που αναπνέουν παίζοντας ανάμεσα στα σύννεφα.

 Θεάσεις πλασμάτων τύπου Rods στον ουρανό πάνε αρκετά πίσω στην ιστορία. Μεγάλα ιπτάμενα ερπετοειδή πλάσματα αναφέρονται στην Κίνα το 747π.κ.ε., στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των ύστερων χρόνων του Μεσαίωνα, και στις ΗΠΑ το 1894. Πάντως τα Rods για τα οποία μιλάμε δεν είναι ερπετοειδή πλάσματα.

Αντιθέτως φαίνονται σαν σπάγκος η σχοινιά που πλέουν στον αέρα. Στο site των Rods (www.roswellrods.com), κάποιος μπορεί να δει πολλές φωτογραφίες των Rods.
 Οι περισσότερες φωτογραφίες δείχνουν αυτό που θα φαινόταν σαν τρίχες στον φακό της κάμερας, ή πιθανώς ακόμη σαν σπάγκος, μικρά κλαδάκια, νήματα και άχυρα που έχουν παρασυρθεί από ρεύματα του αέρος και έχουν κατά λάθος θεωρηθεί Rods. To site δίνει λεπτομερείς οδηγίες για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να φωτογραφίσει κανείς Rods.

Οι καθαρότερες φωτογραφίες προέρχονται από μια σπηλιά στο Μεξικό που μοιάζει με ένα γιγαντιαίο πηγάδι όπου διάφοροι παράτολμοι τύποι πηδάνε με αλεξίπτωτα. Εκεί τα φωτογράφισε για πρώτη φορά ο Jose Escamilla.
Στιγμιότυπα από το βίντεο δείχνουν μια μικρή λευκή «γραμμή» που φαίνεται να πετά, χρησιμοποιώντας τις αποφύσεις του σαν πτερύγια για να κινούνται στον αέρα (περίπου σαν σαλάχι). Το site δείχνει πολλές άλλες φωτογραφίες Rods. Μια είναι παρμένη από την Linda Hewett στον Καναδά το 1972.
Η φωτογραφία δείχνει μια μακριά σκοτεινή ράβδωση στον πορτοκαλί ουρανό που δεν είχε παρατηρηθεί, παρά μόνο αφού η φωτογραφία εμφανίστηκε και τυπώθηκε. Πάντως πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δεί και έχουν φωτογραφήσει Rods.

 Όπως καταλαβαίνετε η φαγωμάρα, μεταξύ των αντίπαλων ομάδων που αναπτυχθήκανε αφότου φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά, δίνει και παίρνει. 
 Η NASA έδωσε στοιχεία για τα Rods στις 31 Μαρτίου 2008, και καθόρισε ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ 1.000 ΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ !!! Επίσης ενφανίζονται σε βραχογραφήματα στην Αργεντινή. Πρωτελευταία φωτογραφία.
Μπορείτε να τα φωτογραφήσετε με την απλή ψηφιακή σας κάμερα και εσείς ακολουθώντας τις προφανείς οδηγίες που φαίνονται στην τελευταία φωτογραφία σκίτσο! Καλό κυνήγι σας εύχομαι!
 ΠΗΓΗ.
apocalypsejohn.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου