27.10.12

Όταν η Μαλ@@@@α των ανδρών σπάει ...καρύδια !

Ίσως τελικά οι γυναίκες έχουν δίκιο όταν λένε πως οι άνδες δεν ωριμάζουν ποτέ.
 Το γλέντι ενός γάμου στην Αυστρία αποδείχθηκε καταστροφικό καθώς ο πεθερός έπιασε τον γαμπρό να κάνει σεξ με μία σερβιτόρα. Η νύφη χρειάστηκε να περιμένει, λόγω νομοθεσίας, έξι μήνες για να ζητήσει διαζύγιο.
 Ο Άντριου Κέλετ βιντεοσκοπούσε και ανέβαζε στο YouTube ό,τι ανοησία του κατέβαινε στο κεφάλι. Κάπνιζε χασίς, έβαζε βενζίνη και έφευγε χωρίς να πληρώσει, οδηγούσε πάνω από το όριο ταχύτητας. Συνελήφθη και ο δικαστής είπε:''Αυτός ο άνθρωπος μας παρέδωσε τα αποδεικτικά στοιχέια στο πιάτο''.
 Δύο μικροκακοποιοί στην Αϊόβα των ΗΠΑ διέρρηξαν ένα σπίτι και είχαν βάψει με μαρκαδόρο τα πρόσωπά τους. Ένας γείτονας τους είδε και έδωσε τις περιγραφές τους στην αστυνομία. Λίγη ώρα μετα συνελήφθησαν.



 Ο Νάιτζελ Κερκ είχε στο χέρι του ένα μηχάνημα που καρφώνει καρφιά. Έπεσε στο έδαφος και ένα καρφί μπήκε στο στήθος του. Κατάλαβε τί είχε συμβεί μόνο όταν επιχείρησε να βγάλει το πουλόβερ του αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ήταν καρφωμένο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν πως το καρφί είχε περάσει ελάχιστα χιλιοστά από την καρδιά του.



 Ένας Λονδρέζος έκρυψε το αξίας 6.000 δολαρίων δαχτυλίδι, με το οποίο ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, σε ένα μπαλόνι με ήλιο. Ο αέρας πήρε το μπαλόνι και παρά το ανελέητο κυνηγητό δεν μπόρεσε να το βρει.
 Ανάλογη έκπληξη προσπάθησε να κάνει και ένας Κινέζος μόνο που σε αυτή την περίπτωση είχε κρύψει το δαχτυλίδι σε ένα κεκάκι. Αποτέλεσμα: Η νύφη έφαγε το κεκάκι και χρειάστηκε το δαχτυλίδι να βγει... ξέρετε από που για να το βρουν.
 Ο Ρώσος Αντρέι Καρπόφ ήταν μανιώδης χαρτοπαίκτης και όταν κατάλαβε πως δεν είχε άλλα χρήματα έπαιξε στα χαρτιά ακόμα και τη γυναίκα του. Τελικά έχασε από τον Σεργκέι Μπρόντοβ αλλά έχασε και τη σύζυγό η οποία ζήτησε διαζύγιο και παντρεύτηκε το νικητή.



 Ένας 29χρονος στην Τζόρτζια των ΗΠΑ έβγαλε όπλο και απείλησε τη μητέρα του επειδή εκείνη δεν του σιδέρωνε τα ρούχα. Κράτησε όμηρο τη γυναίκα για έξι ώρες μέχρι να επέμβει η αστυνομία.
 Στο Σάντερλαντ, ο Μπράιαν Μπάτλερ επιχείρησε να κάνει ληστεία σε ένα βενζινάδικο. Περίμενε μάλιστα στην ουρά για να πάει στο ταμείο. Άφησε ένα σημείωμα στον υπάλληλο που έγραφε:''Έχω μαχαίρι και ένα σφυρί''. Τελικά είχε ξεχάσει να τα πάρει μαζί του και συνελήφθη λίγη ώρα μετά.
 Ένας νεαρός προσπάθησε με ένα καμινέτο να λιώσει τον πάγο στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στη Μασαχουσέτη. Προκάλεσε φωτιά η οποια έκαψε το σπίτι του αλλά και δύο ακόμη.
 Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα βρίσκονται στο βιβλίο του Μarion Apleby.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου