31.12.12

«Το 2013 συμβολίζει την αρχή της αναγέννησης της Ελλάδας»

 «Το 2013 συμβολίζει την αρχή της αναγέννησης της Ελλάδας»
  Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του που απηύθυνε προς τον ελληνικό λαό.
Ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι το 2013 δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα είναι η χρονιά «που θα κερδίσουμε το στοίχημα με το μέλλον, που θα κάνουμε το άλμα προς το μέλλον. Το 2013 συμβολίζει την αρχή της αναγέννησης της χώρας μας».
«Μέσα σε λίγους μήνες διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες», τόνισε ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι η ρευστότητα θα επιστρέψει στην αγορά.
«Ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα αλλά κανένα εμπόδιο δεν μας σταματά, για να βρει δουλειά και ο τελευταίος άνεργος», επισήμανε ο πρωθυπουργός, αναφέροντας ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των αδικιών, οι συνταξιούχοι και τα επιδόματα στους ασθενέστερους,
Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε, επίσης, ότι η παλιά ατιμωρησία παίρνει τέλος, κάνοντας λόγο για τις τεράστιες δυνατότητες της Ελλάδας, τον τουρισμό, την ναυτιλία, την μεταποίηση και την ενέργεια.
Διαβεβαίωσε δε, ότι αν υπάρχει σταθερότητα θα έρθουν και οι επενδύσεις. «Οι παραγωγικές επενδύσεις είναι το μεγάλο στοίχημα και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψει η ευημερία στον τόπο και να βγούμε μια για πάντα από τον περιορισμό των μνημονίων», είπε χαρακτηριστικά.
«Στόχος μας είναι να πάρει μπρος η οικονομία και να αποκατασταθούν οι αδικίες μία ώρα αρχύτερα. Δεν θέλουμε μία ανάπτυξη που ευημερούν μόνο οι αριθμοί, μία ανάπτυξη που δίνει ευκαιρίες σε όλους, στους ικανούς και τους άξιους, αυτή θεμελιώνουμε σήμερα την ανάπτυξη που ταιριάζει σε ένα λαό με αξιοπρέπεια», είπε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Εμείς οι έλληνες θα σώσουμε τη χώρα με την ενότητα μας. Και αυτή η υπέρτατη ευχή μου για το 2013. Εύχομαι από καρδιάς ενωμένοι να γιορτάσουμε απόψε και την ευχή αυτή να την κάνουμε πραγματικότητα από εδώ και στο εξής. Γιατί το μπορούμε και το αξίζουμε. Καλή χρονιά σε όλους».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου