13.12.12

Είπαν το " τελευταίο αντίο " στους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ !

Μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού κηδεύτηκε σήμερα ο διασώστης και πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Βαγγέλη Κελαράκης, που άφησε την τελευταία του πνοή μαζί με τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης, Δημήτρη Βουρβαχάκη, σε τροχαίο δυστύχημα χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου.
        
Η σορός του άτυχου διασώστη μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του στο Θραψανό Πεδιάδος με τη συνοδεία ασθενοφόρων και εργαζομένων του ΕΚΑΒ.
Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ στον επικήδειό του αναφέρθηκε στο ήθος και τον επαγγελματισμό του διασώστη Κελαράκη, τονίζοντας πως ο χαμός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για το ΕΚΑΒ.
        
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων μίλησε για δύο «αγγέλους- φύλακες της ζωής των συνανθρώπων μας που έπεσαν στο βωμό του καθήκοντος», ενώ οι συνάδελφοί του αποχαιρέτησαν τον Βαγγέλη Κελαράκη με μαντινάδες.
        
Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος που προέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία, αφού εξέφρασε τη συντριβή της Εκκλησίας της Κρήτης για τον θάνατο των δυο διασωστών, απηύθυνε έκκληση προς όλους για να μειωθούν τα τροχαία.
        
Εξάλλου, όλοι οι βουλευτές του νησιού με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στη μεγάλη προσφορά τόσο του Δ. Βουρβαχάκη όσο και του Β. Κελαράκη στο κοινωνικό σύνολο. Μετά τη ταφή του Βαγγέλη Κελαράκη οι συμμετέχοντες σ' αυτήν και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τα πληρώματά τους αναχώρησαν για το Ρέθυμνο προκειμένου να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Βουρβαχάκη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου