31.12.12

Παππάς: Στη θέση του αγάλματος για το Πολυτεχνείο θα βάλουμε τον Μεταξά

Στα εγκαίνια των τοπικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αργοστόλι βρέθηκε ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Παππάς που για μια ακόμα φορά προκάλεσε με τις δηλώσεις του.
Όπως δήλωσε η οργάνωση «τόλμησε» να ανοίξει τα γραφεία της στην πλατεία Καμπάνας όπου βρίσκεται ένα άγαλμα για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, ενώ προανήγγειλε πως κάποια στιγμή η Χρυσή Αυγή θα αντικαταστήσει αυτό το άγαλμα, την «καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς» όπως το χαρακτήρισε, με έναν ανδριάντα του Ιωάννη Μεταξά.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και όταν κάποιοι άγνωστοι πέταξαν αντικείμενα εναντίον των συγκεντρωμένων, ο κ. Παππάς υποστήριξε πως κάποιοι επειδή «θα θέλουν νεκρούς» ίσως φτάσουν σε σημείο να «πετάξουν και σφαίρες», ενώ υπογράμμισε την απουσία αστυνομικής συνοδείας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
«Η Χρυσή Αυγή μόνο ένα δρόμο έχει. Το δρόμο της νίκης» ανέφερε στην ομιλία του ο βουλευτής Επικρατείας, τονίζοντας πως «οι Χρυσαυγίτες είναι παιδιά της θύελλας, είναι παιδιά των δύσκολων καιρών» και επανέλαβε πως υποστηρίζουν τις ιδέες του πρώην δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου